Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Renovació de l’acord amb CSM

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova l’acord de patrocini amb CSM Grup Vallès Hòlding Automoció

 

 

El Club Natació Terrassa i CSM Grup Vallès Hòlding Automoció han renovat l’acord de col·laboració pel qual el concessionari automobilístic esdevindrà patrocinador de l’entitat durant dues temporades més, l’actual i la 2020-2021.

Es tracta d’una col·laboració de caràcter ampli, ja que es concreta en diversos aspectes i en diversos suports. Entre d’altres contraprestacions, el conveni contempla la presència de la marca a la pàgina principal de la web del club, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris i l’enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials. La col·laboració preveu també l’exposició de vehicles dins de les instal·lacions del club amb motiu de la celebració d’esdeveniments socials i esportius. A més, properament, es presentarà l’acord de manera oficial amb una sessió de fotos amb esportistes rellevants del club a les instal·lacions del concessionari del grup d’automoció.

 

CSM Grup Vallès Hòlding Automoció

 

El grup terrassenc d’automoció liderat per Carlos Solano i Carlos Mata, CSM Grup Vallès Hòlding, són tota una referència en el sector gràcies a la seva filosofia de servei al client. En paraules de Carlos Solano, “el nostre compromís és acompanyar el client des de la compra i durant tota la vida del vehicle, fent possible una experiència de gaudi i plena satisfacció en tot aquest temps”. Amb un equip jove i preparat, aquest grup ha aconseguit situar-se en una posició líder tant en vendes com en fidelització de clients.

Aquesta col·laboració esportiva forma part de l’ADN de CSM Automoció. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.