Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Melani Costa renova…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova la nedadora Melani Costa

 

El Club Natació Terrassa s’ha assegurat la continuïtat una temporada més de la nedadora mallorquina Melani Costa després del bon rendiment ofert en aquesta primera campanya com a esportista de l’entitat.

Costa, de 29 anys, ha estat present enguany en les màximes cites de la natació continental, en les quals va obtenir places de finalista. Va ser quarta en 400 m lliures i setena en 200 m lliures en el Campionat d’Europa en piscina curta de Copenhaguen (Dinamarca) i cinquena en 4×200 m lliures i vuitena en 200 m lliures en el Campionat d’Europa en piscina llarga de Glasgow (Escòcia). A més, va sumar tres podis en els Jocs Mediterranis de Tarragona, en els quals va ser plata en 200 m lliures i bronze en 4×100 i 4×200 m lliures.

A nivell estatal, els resultats de la nedadora balear internacional també han estat esplèndids, atès que ha acumulat un total de quinze medalles en els tres campionats d’Espanya de la temporada. Costa va penjar-se l’or en 200 m lliures en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern, en el Campionat d’Espanya Absolut Open i en el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu. En aquesta darrera cita, a més, va vèncer també en els 400 m lliures.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.