Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Panicello i Montoya, renovades

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova Judit Panicello i Elia Montoya

 

El Club Natació Terrassa segueix treballant en la composició de la plantilla del sènior femení de waterpolo per a la temporada vinent. Després de les altes anunciades de Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, el club s’ha assegurat la continuïtat de dues peces clau com Judit Panicello i Elia Montoya.

Panicello, de 22 anys, va arribar al club la temporada passada procedent del CE Mediterrani. La waterpolista barcelonina, que ocupa les posicions de lateral i extrem esquerre, ha estat la màxima anotadora de l’equip enguany i la novena de la lliga amb un total de 36 gols.

Montoya, al seu torn, ha finalitzat la seva segona temporada com a jugadora del CN Terrassa. La madrilenya, exjugadora de l’AR Concepción Ciudad Lineal, té 20 anys i és una les jugadores més utilitzades pel tècnic Xavi Pérez tant en les posicions de lateral i extrem esquerre com en situacions de doble boia. Montoya va ser la segona màxima golejadora de l’equip la temporada passada amb 27 dianes.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.