Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Sánchez i Chico, renovats

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova Fran Sánchez i Jordi Chico

 

El Club Natació Terrassa segueix treballant en la composició de la plantilla del sènior masculí de waterpolo per a la temporada vinent. Després de les renovacions d’Iñaki Aguilar i de Ricard Alarcón anunciades dimarts i dijous, el club s’ha assegurat la continuïtat de Fran Sánchez i Jordi Chico una temporada més.

Sánchez, de 32 anys, va arribar al club fa cinc temporades procedent del CN Mataró. El waterpolista, nascut a Molins de Rei, ocupa preferentment la posició de defensor de boia, tot i que també es mou per altres posicions de l’arc, i és un dels jugadors més utilitzats pel tècnic Dídac Cobacho.

Chico, que complirà 21 anys el 24 de novembre, és un fruit de la pedrera i ocupa la posició de defensor de boia. Aquesta temporada va retornar al club on va formar-se després d’una cessió d’una campanya al CN Catalunya. Chico va ser un dels integrants de la selecció espanyola juvenil que va penjar-se la medalla de plata als Jocs Europeus de Bakú (Azerbaidjan) l’any 2015, juntament amb els també waterpolistes formats al club Oriol Albacete, Marc Salvador, Oriol Rodríguez, Àlex de la Fuente i Álvaro Granados.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).