Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

El nedador Albert Puig renova

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova el nedador Albert Puig

 

El Club Natació Terrassa s’ha assegurat la continuïtat una temporada més del nedador egarenc Albert Puig, un fruit destacat de la pedrera i un dels referents de l’equip absolut de l’entitat.

Puig, de 24 anys, acumula nombrosos podis en la màxima cita estatal al llarg de la seva trajectòria. La temporada passada, per exemple, va penjar-se la medalla de plata en 200 m estils en el Campionat d’Espanya Absolut Open i en el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu i va participar en els Jocs Mediterranis de Tarragona.

El terrassenc compta també amb un notable palmarès internacional. Va prendre part en els Jocs Olímpics de Rio 2016 com a integrant del quartet estatal de 4×200 m lliures. Anteriorment, va formar part de la selecció espanyola que va competir en els Campionats del Món de Barcelona 2013 i Kazan 2015 i en els Campionats d’Europa de Berlín 2014 i Londres 2016. Encara en etapa júnior, l’any 2012 va proclamar-se campió d’Europa en 200 m estils a Anvers (Bèlgica), cita en què també va assolir el bronze en 100 m papallona. Un any abans, a Belgrad, ja s’havia estrenat al podi d’un Europeu júnior amb una plata en 4×100 m lliures.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.