Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El nedador Albert Puig renova

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova el nedador Albert Puig

 

El Club Natació Terrassa s’ha assegurat la continuïtat una temporada més del nedador egarenc Albert Puig, un fruit destacat de la pedrera i un dels referents de l’equip absolut de l’entitat.

Puig, de 24 anys, acumula nombrosos podis en la màxima cita estatal al llarg de la seva trajectòria. La temporada passada, per exemple, va penjar-se la medalla de plata en 200 m estils en el Campionat d’Espanya Absolut Open i en el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu i va participar en els Jocs Mediterranis de Tarragona.

El terrassenc compta també amb un notable palmarès internacional. Va prendre part en els Jocs Olímpics de Rio 2016 com a integrant del quartet estatal de 4×200 m lliures. Anteriorment, va formar part de la selecció espanyola que va competir en els Campionats del Món de Barcelona 2013 i Kazan 2015 i en els Campionats d’Europa de Berlín 2014 i Londres 2016. Encara en etapa júnior, l’any 2012 va proclamar-se campió d’Europa en 200 m estils a Anvers (Bèlgica), cita en què també va assolir el bronze en 100 m papallona. Un any abans, a Belgrad, ja s’havia estrenat al podi d’un Europeu júnior amb una plata en 4×100 m lliures.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).