Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa renova Bernat…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El club renova Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez

Jordi Chico retorna de la cessió al CN Catalunya i Beto Freitas és baixa

 

El CN Terrassa segueix confeccionant el planter del sènior masculí de cara a la temporada vinent. Després de les renovacions de tres peces clau de l’equip, els veterans Iñaki Aguilar, Sergi Mora i Fran Sánchez, el club s’ha assegurat la continuïtat de dos waterpolistes joves i amb projecció que han brillat enguany, Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez, que han renovat per tres temporades més.

Bernat Sanahuja, de 17 anys, ha estat la revelació de la temporada a la Lliga Premaat Divisió d’Honor Masculina. Després d’una campanya cedit al CN Molins de Rei, l’atacant egarenc va incorporar-se a l’equip de Dídac Cobacho, en el qual ha esdevingut un jugador cabdal. Ha estat el quart màxim golejador de la lliga amb 55 dianes i, atès el seu rendiment, està en l’òrbita de la selecció espanyola absoluta. Sense anar més lluny, la setmana vinent participarà amb el combinat estatal en els entrenaments previs per a la Super Final de la Lliga Mundial.

Per la seva banda, Oriol Rodríguez, de 18 anys, s’ha convertit en un altre dels noms propis del conjunt egarenc. El terrassenc, fruit de la pedrera com Sanahuja, ha completat la tercera temporada amb el primer equip, en el qual gaudeix cada cop de més protagonisme.

Torna Jordi Chico

El sènior masculí de waterpolo 2018-2019 recuperarà un altre jugador format a la casa. Es tracta de Jordi Chico, de 19 anys, que enguany ha estat cedit al CN Catalunya. Cal recordar que el club comptarà també amb l’internacional madrileny Alberto Barroso, procedent del CN Sant Andreu. En el capítol de baixes, a més de la sortida ja anunciada de Jordi Pérez, cal afegir el nom del brasiler Beto Freitas, que va arribar a l’equip el mes de desembre passat.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.