Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa renova Bernat…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El club renova Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez

Jordi Chico retorna de la cessió al CN Catalunya i Beto Freitas és baixa

 

El CN Terrassa segueix confeccionant el planter del sènior masculí de cara a la temporada vinent. Després de les renovacions de tres peces clau de l’equip, els veterans Iñaki Aguilar, Sergi Mora i Fran Sánchez, el club s’ha assegurat la continuïtat de dos waterpolistes joves i amb projecció que han brillat enguany, Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez, que han renovat per tres temporades més.

Bernat Sanahuja, de 17 anys, ha estat la revelació de la temporada a la Lliga Premaat Divisió d’Honor Masculina. Després d’una campanya cedit al CN Molins de Rei, l’atacant egarenc va incorporar-se a l’equip de Dídac Cobacho, en el qual ha esdevingut un jugador cabdal. Ha estat el quart màxim golejador de la lliga amb 55 dianes i, atès el seu rendiment, està en l’òrbita de la selecció espanyola absoluta. Sense anar més lluny, la setmana vinent participarà amb el combinat estatal en els entrenaments previs per a la Super Final de la Lliga Mundial.

Per la seva banda, Oriol Rodríguez, de 18 anys, s’ha convertit en un altre dels noms propis del conjunt egarenc. El terrassenc, fruit de la pedrera com Sanahuja, ha completat la tercera temporada amb el primer equip, en el qual gaudeix cada cop de més protagonisme.

Torna Jordi Chico

El sènior masculí de waterpolo 2018-2019 recuperarà un altre jugador format a la casa. Es tracta de Jordi Chico, de 19 anys, que enguany ha estat cedit al CN Catalunya. Cal recordar que el club comptarà també amb l’internacional madrileny Alberto Barroso, procedent del CN Sant Andreu. En el capítol de baixes, a més de la sortida ja anunciada de Jordi Pérez, cal afegir el nom del brasiler Beto Freitas, que va arribar a l’equip el mes de desembre passat.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).