Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Acte de reconeixement…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Acte de reconeixement als socis més fidels i als millors esportistes

 

L’Auditori Municipal de Terrassa va acollir ahir al vespre l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’esdeveniment, presentat per la periodista Maria Guixà i el tècnic de bàsquet Eduard Guindo i amenitzat per la cantant Ivet Vidal, va aplegar 330 convidats i va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, així com de representants dels diferents grups municipals.

En el parlament inicial, el president del CN Terrassa Jordi Martín va remarcar que l’acte aplegava “la història del club i el valor i el potencial esportiu d’enguany, la suma de diferents generacions amb l’objectiu comú de fer de l’activitat física i de l’esport l’element principal de la millora de la qualitat de vida, de la integració i de les relacions socials”. Martín va subratllar que, gràcies a “la diversitat de l’oferta d’activitat física i esport per a tota la família, a la gran base social i a uns esportistes amb resultats de rellevància a nivell català, estatal i internacional”, l’entitat esdevé “el club de referència a nivell local i un dels principals en el panorama català i estatal”. “El nostre objectiu sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte”, va afegir.

 

Punt d’equilibri i noves actuacions

 

El màxim responsable del CN Terrassa va afirmar que, hores d’ara, el club ha trobat “un punt d’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius per a la millora de la oferta esportiva global de la ciutat, l’interès i els mitjans esmerçats per a la millora dels nostres esportistes, la nostra imatge com a club, el tracte i el reconeixement a la massa social, l’esport inclusiu i la col·laboració en projectes solidaris, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista”. Martín va recordar que, un cop assolit el repte de la recuperació econòmica i l’equilibri pressupostari, el club ha iniciat “unes actuacions que pretenen una millora de les condicions de qualitat i confort d’aquesta pràctica esportiva”. El president va tancar el seu discurs amb un record “afectuós” per “als esportistes que ens han deixat prematurament, els waterpolistes Enric Guàrdia i Raúl Gallego i la jugadora de pàdel Laia Mira”.

 

Homenatge a la fidelitat

 

Tot seguit, es va homenatjar els socis que han confiat en el CN Terrassa durant 25 anys, que van ser distingits amb l’escut d’argent, i els dotze socis que han estat fidels a l’entitat durant 50 anys. Rafael Aguilar, Pedro Álvarez, Eduard Baldó, Francisco García, José Jurado, José Luis Morillo, Maria Carme Pérez, José Pérez, Genís Rico, Josep Lluís Salvador, Carmen Torras i Ángela Urpina van rebre l’escut d’or. El club, a més, va projectar sengles power points elaborats especialment per als socis reconeguts.

 

Reconeixement als esportistes

 

Després dels guardons als socis, el protagonisme va recaure en els esportistes i equips més destacats de la temporada 2017-2018, una seixantena, en un reflex de la poliesportivitat del club i de la bona salut esportiva que presenta. Alguns dels noms propis van ser les waterpolistes Sandra Domene i Olga Descalzi, campiones del món juvenil, i campiones d’Europa júnior, juntament amb una tercera jugadora del club, Elia Montoya. En l’apartat masculí, van ser guardonats Bernat Sanahuja, subcampió del món juvenil i bronze al Campionat d’Europa Júnior, i Oriol Rodríguez, medallista de bronze també a la màxima cita continental júnior. En la secció de natació, van ser reconeguts, entre d’altres, els mèrits de Melani Costa, Evelyne Álvarez, Albert Puig, Carmen Herrero, Sarai Gascón i José Antonio Marí.

Així mateix, van rebre premi l’equip femení de natació com a segon classificat a la Copa d’Espanya de Clubs Divisió d’Honor; l’equip de natació adaptada per la medalla d’or en la classificació per clubs assolida al Campionat de Catalunya d’Estiu Open, un mèrit inèdit en la història de l’entitat; el sènior masculí i el sènior femení de waterpolo per la gran temporada que van quallar; l’infantil masculí de waterpolo com a campió d’Espanya; el cadet femení de bàsquet per haver-se proclamat campió de Catalunya i per haver obtingut l’ascens a Preferent; i els alevins A i D de futbol pels seus ascensos de categoria.

En aquest bloc, es van concedir també mencions especials a cinc persones estretament vinculades amb les seccions esportives. Toni Cortés va ser guardonat pels seus 25 anys com a delegat de la secció de bàsquet; Carles Millera, en reconeixement a la feina realitzada per la millora de la natació adaptada; Alfredo García i Joaquín Muñoz, per la seva dedicació i esforç en favor de les seccions de pilota a mà i excursionisme, respectivament; i Hermies Busqué per haver competit al màxim nivell i ser un referent per als membres de la secció de triatló.

 

Sorteig de regals

 

La gala va prosseguir amb el sorteig de diversos obsequis concedits per patrocinadors, quatre lots de productes d’Infisport, un rellotge, una estada de cap de setmana gentilesa de Sergi Tours i dos vals de materials esportiu de 100 i 200 euros gentilesa de Benito Sports.

 

Premis de nova creació

 

El tram final de l’esdeveniment va centrar-se en dos premis de nova creació. D’una banda, va lliurar-se el premi al millor entrenador i a la millor entrenadora de la temporada, que neix amb la voluntat de reconèixer la tasca realitzada pels tècnics de l’entitat. Els guardonats van ser Dídac Cobacho, per la seva feina en la secció de waterpolo i pels resultats esportius obtinguts amb el sènior masculí i Alba Pérez, pel seu treball al capdavant de la secció de patinatge i pels resultats assolits pels seus esportistes.

El darrer premi de la vetllada va constituir un homenatge a una figura cabdal de la història del club que va morir aquest any, Enric Guàrdia, waterpolista olímpic a Munic 1972, i, sobretot, una persona que sempre va estimar de tot cor a l’entitat. Per aquest motiu, el club ha creat el Trofeu Memorial Enric Guàrdia, que premia dos waterpolistes, un en categoria masculina i una altra, en categoria femenina. El guardó no pretén reconèixer la qualitat esportiva d’un determinat jugador o jugadora, sinó que vol premiar en un sentit ampli aquells waterpolistes que millor reflecteixin els valors que va representar Enric Guàrdia durant tota la seva trajectòria esportiva. Els guardonats en aquesta primera edició van ser Iñaki Aguilar i Sandra Domene, que van rebre el premi de mans de Meritxell Martí, esposa d’Enric Guàrdia.

 

+ ÀLBUM DE FOTOS DE L’ESDEVENIMENT

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).