Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Quartfinalistes en l’Open…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa, quartfinalista en l’Open de Torredelcampo de frontennis

 

El CN Terrassa va protagonitzar una actuació notable en l’Open de Torredelcampo (Jaén), segona prova del circuit estatal de frontennis en modalitat olímpica de categories absoluta i juvenil.  

El club va estar representat per quatre parelles en categoria absoluta i una en categoria juvenil. En categoria absoluta, Xavi Dalmases i Luis García (Real Club Náutico de Tenerife) van batre en primera ronda una altra parella del club formada per Vicenç Sellarès i Cesc Mateu per 2 sets a 0. Les altres dues parelles del club també es van enfrontar en primera ronda. Albert Domínguez i Hugo León (Club Círculo Amistad 12 de Enero) van superar Albert Vaghi i Félix Manzanero (Club Frontenis La Villa de Don Fadrique) per 2 sets a 0.

En quarts de final, les dues parelles locals van perdre els seus compromisos. Dalmases i García van caure en un matx molt igualat contra Alfonso Pérez (Frontenis Cogeces del Monte) i Germán Escobar (Club Valenciano de Natación) per 2 sets a 1. El tercer set es va resoldre amb un ajustat 10 a 8. Al seu torn, Domínguez i León no van poder amb Pablo Peñate i Javier Pinto (Real Club Náutico de Tenerife), que van imposar-se per 2 a 0. Aquests resultats van proporcionar el cinquè lloc a Dalmases i García i el setè a Domínguez i León.

 

Quart lloc en categoria juvenil

 

La parella formada per Albert Domínguez i Hugo León va obtenir una meritòria quarta posició final en categoria juvenil. En vuitens de final, van derrotar la parella del Club Frontenis Ciudad de Jaén per 2 sets a 0. Posteriorment, en quarts de final, van desfer-se de la parella valenciana formada per Joan Pascual (Club Valenciano de Natación) i Sergio Ramos (Club Frontenis Torre de Portacoeli) per 2 sets a 1 en un matx molt equilibrat. La ratxa de victòries es va interrompre en semifinals, quan Nacho Fernández i Miguel Perera (Club Náutico de Tenerife) els va eliminar per 2 sets a 0, resultat que va situar Domínguez i León en la quarta plaça.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.