Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Grup Màsters, Seccions
Natació

El CN Terrassa participa en el XIII Campionat de Catalunya “Open” Màsters d’Aigües Obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Els màsters del CN Terrassa van participar diumenge 25 de juny al XIII Campionat de Catalunya “Open” Màsters d’Aigües Obertes que es va organitzar al Port Esportiu Tarragona, on van obtenir bons resultats.

En la categoria femenina, 3.000 metres, Carme Gutierrez, va aconseguir la sisena posició en 45+ amb una marca de 1:00:41.65. Per altra banda, Susana Pages va quedar segona en la de 55+, fent un temps de 48:55.65.

En la categoria masculina, 3.000 metres lliure, Joan Martinez va classificar-se cinquè en 35+ fent un temps de 45:20.25, mentre que Joaquim Llobera de 45+ va posicionar-se vuitè amb un temps de 42:51.70. A més a més, Jordi Gillue, de 50+ es va posicionar tretzè, fent-ho en 54:29.05. Oriol Rosell va ser novè de la 55+, amb un temps de 1:01:57.35, en la mateixa categoria, Francesc Xavier Labarias fa quedar dotzè amb un temps de 1:06:22.40.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.