Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa participa en el primer partit de waterpolo ability

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa participa en el primer partit de waterpolo ability

 

 

El Club Natació Terrassa prendrà part demà en el primer partit de waterpolo ability que es disputarà d’àmbit català. L’esdeveniment se celebrarà a la piscina de la Nova Escullera a partir de les 16.00h i enfrontarà els egarencs i el CN Barcelona, el club amfitrió.

El waterpolo ability es va crear a Barcelona l’any 2021 amb la finalitat de donar cabuda a esportistes amb capacitats diverses en el món del waterpolo. El CN Terrassa esdevindrà el segon club de Catalunya que comptarà amb un equip de waterpolo ability amb la intenció de donar continuïtat a tots els waterpolistes de la pedrera amb diversitat funcional.

 

Dani Nart com a entrenador-jugador

 

L’equip del club compta actualment amb quinze jugadors, un d’ells Dani Nart, que també exerceix d’entrenador juntament amb Jordi Bosch. La resta d’integrants del conjunt local són José Luis Corredera, Àlex Sánchez, Pau González, Enrique Lupiáñez, Mario Guillén, Arnau Tricas, Gino León, Oriol Abenoza, Laura Anguelina Portero, Judit Ges, Raúl Cobo, Víctor Cobo, Emerson Vargas i Omar Harrak.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.