Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

El CN Terrassa participa en el Campionat de Catalunya de Duatló

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El diumenge 4 de febrer, esportistes del CN Terrassa van participar en el Campionat de Catalunya de Duatló per equips. Aquest, va ser en format contrarellotge, on cada equip sortia cada 2 minuts i podien tenir un màxim de sis i un mínim de quatre persones.

En aquest campionat, havien de dur a terme 5 quilòmetres corrent, 20 en bici i 2,5 corrent novament. Per tal de puntuar, la prova l’havien de finalitzar un mínim de quatre persones.

El CN Terrassa va participar amb un total de 3 equips, un masculí i un femení en el Campionat de Catalunya i un masculí en categoria Open.

L’equip femení, compost per Candela Rodríguez, Julia Puerta, Mireia Fageda i Maria Maiques, van assolir la setzena posició al Campionat, amb una tercera posició a la 1a divisió femenina.

Per altra banda, l’equip masculí, format per Martí Sender, Rubén Jiménez, Oriol Miret, Daniel Ratera, Oriol Vilajuana i Carlos Hita, va acabar la prova en la dotzena posició del Campionat de Catalunya, amb una primera posició de la 2a divisió masculina.

Finalment, l’equip Open, va assolir una onzena posició, disputant una gran cursa. Aquest equip, estava format per Rafa Mesa, Dídac Paniagua, Arnau Beltrà, Marc Pena i Darío Castaño.

Representació del CN Terrassa en la TNT

El passat dissabte 3 de febrer, es va celebrar la TNT “Toma Nacional de Tiempos”, al CAR de Sant Cugat del Vallès. La TNT, es tracta d’una jornada d’avaluació inicial que es realitza anualment. Consisteix en proves de natació i atletisme amb l’objectiu de conèixer i detectar joves promeses i poder seleccionar-les per formar part dels programes d’entrenament avançat (PEAT) de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI).

Oriol Vilajuana, va representar la secció de triatló del CN Terrassa. Vilajuana, va fer les proves amb grans temps, assolint un total de 357,9 punts sobre un màxim de 400 punts.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.