Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Una festa del bàsquet de base

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza una festa del bàsquet de base

 

El XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener al Pavelló del Pla del Bon Aire

La competició aplegarà uns 430 jugadors d’entre 6 i 13 anys, pertanyents a 36 equips de 14 clubs diferents

 

El Club Natació Terrassa organitzarà els dies 2, 3 i 4 de gener el XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base. La competició aplegarà uns 430 jugadors d’entre 6 i 13 anys, pertanyents a 36 equips de 14 clubs diferents. Al marge del CN Terrassa, prendran part en la competició el Boet Mataró, el CN Sabadell, l’Escola del Carme, el CB Coll, el JAC Sants, la UE Horta, el CB Cornellà, l’Escola Pia Sabadell, el CB Matadepera, el CB Sant Quirze, la JET Terrassa, l’Sferic Terrassa i el Sant Jordi Rubí. Tots els partits, un total de 54, se celebraran al Pavelló del Pla del Bon Aire. L’esdeveniment va ser presentat en roda de premsa ahir a la tarda, en un acte que va comptar amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club, Joan Cabrera, i del coordinador de la secció de bàsquet, Vicente Gómez.

 

Cita atractiva i consolidada en el calendari esportiu de la ciutat

 

En la intervenció inicial, Cabrera va destacar que el cartell de participants “demostra la voluntat del club per oferir una competició atractiva”, que, després de divuit edicions, “està plenament consolidada en el calendari esportiu nadalenc de la ciutat”. El vocal de la Junta Directiva ha assegurat que el torneig compta “amb els ingredients necessaris” perquè del 2 al 4 de gener es visqui “una festa del bàsquet de base en el Pavelló del Pla del Bon Aire”.

Format de tres dies

 

Per la seva banda, Gómez va explicar que, enguany, “li hem donat una volta al torneig”. “Hem passat a fer-lo d’un dia o dos a fer-lo de tres dies, un per categoria. El dimecres 2, es disputarà la categoria premini,; el dijous 3, la categoria mini; i el divendres 4, la categoria preinfantil”. El coordinador de la secció de bàsquet va argumentar que, d’aquesta manera, l’esdeveniment guanyarà en caliu, “en dinàmica de torneig”. “Si fèiem partits únics o triangulars, els equips jugaven els seus partits i marxaven. Amb el format d’enguany, amb sis equips de la mateixa categoria en dos grups de tres, aconseguim que estiguin tot el dia al pavelló, des del matí fins al vespre”. En aquest sentit, Gómez va manifestar que “la idea és que els equips convidats passin el dia al club, hi puguin dinar i els nens puguin gaudir de les instal·lacions”.

Quant al nivell esportiu, el màxim responsable de la secció de bàsquet va subratllar que es convida un equip del mateix nivell que els equips del club i un altre que jugui en un categoria superior perquè el torneig quedi atractiu. “Tampoc volem que les diferències de nivell siguin excessives. Cal tenir present que parlem de jugadors molt joves”. Respecte a la participació de la JET i de l’Sferic, Gómez va assegurar que la voluntat és que, en el cartell, “hi hagi sempre representació dels clubs de la ciutat”.

Sis categories

 

La competició s’estructura en sis categories, tres en l’apartat masculí i tres en l’apartat femení, i arrencarà el dimecres 2 de gener amb les categories premini masculina i premini femenina. L’endemà, dijous 3, se celebraran els partits corresponents a les categories mini masculina i mini femenina. El torneig clourà el divendres 4 amb la disputa de les categories preinfantil masculina i preinfantil femenina. Totes les categories compten amb sis equips participants distribuïts en dos grups de tres que s’enfrontaran pel sistema de lligueta. Els primers de cada grup jugaran la final, els segons classificats disputaran el matx pel tercer i quart lloc i els tercers classificats s’enfrontaran en el partit per la cinquena i sisena posició.

En tots tres dies de competició, el primer partit començarà a les 9.00 hores i el darrer, la gran final, a les 18.30h hores.

 

Presentació de la secció

 

Tot just després que acabi el torneig, el divendres 4 de gener a les 20.00h, tindrà lloc la presentació de la secció de bàsquet de la temporada 2018-2019.

 

+ CALENDARI ÍNTEGRE

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.