Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa organitza el XXI Trofeu Estils Màsters – XIV Memorial Joaquim Lloberas

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa acollirà el diumenge 21 de maig el XXI Trofeu Estils Màsters – XIV Memorial Joaquim Lloberas, en el qual participaran més de 60 nedadors en les diferents proves. El trofeu inclou tant la modalitat individual com la de relleus. L’activitat tindrà lloc a l’Àrea Olímpica de Terrassa de 9 a 11 hores del matí aproximadament.

D’aquests 66 nedadors i nedadores que competiran en el XXI Trofeu Estils Màsters – XIV Memorial Joaquim Lloberas, més de 40 són del Club Natació Terrassa.

Tal com es va instaurar fa anys, en memòria a Joaquim Lloberas, es disputarà una prova de 50 metres lliure mixta especial, que serà una forma d’homenatjar i recordar la figura de Lloberas, impulsor del trofeu i soci lligat estretament al club durant cinquanta anys.

Al final de la competició es farà entrega de diferents premis: Premi als tres clubs amb més participació conjunta, premi als participants amb més edat (tant de categoria masculina com de categoria femenina) i premi a la millor nedadora i nedador dels 200 m estils segons la Taula Catalana Màster.

 

Natàlia Fitó

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.