Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Organitzem el XII Aquatló…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza el XII Aquatló Infantil

 

El CN Terrassa organitzarà el proper diumenge 23 de setembre el XII Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys que es desenvoluparà a les instal·lacions del club.

L’aquatló consta de dos trams de cursa a peu i d’un tram de natació. La primera sortida es durà a terme a les 10 del matí i aplegarà la categoria prebenjamí femenina, això és, les nascudes el 2010 i el 2011. Recorreran 200 metres a peu, 50 metres nedant i 200 metres més a peu. La sortida de la prova prebenjamí masculina tindrà lloc deu minuts més tard i es desenvoluparà sobre la mateixa distància.

A les 10.20 hores, es donarà la sortida a la categoria benjamí femenina, les nascudes el 2008 i el 2009, mentre que a les 10.30 hores, arrencaran els participants de la prova benjamí masculina. Tot seguit, a les 10.45 hores, començarà la cursa de categoria aleví per als nascuts el 2006 i el 2007. Aquestes tres categories completaran un trajecte de 400 metres de cursa a peu, 100 m de natació i 400 metres més a peu. A les 11.00 hores, es donarà la sortida a la darrera prova del matí, de categoria infantil, per als nascuts el 2004 i el 2005. En aquest cas, les distàncies per recórrer seran 600 metres de cursa, 200 m de natació i 600 metres de cursa.

Tant els boxes, l’espai on els participants es canvien d’indumentària per participar a cada modalitat, com la meta estaran ubicades a la Plaça Dura del club. La piscina de 50 metres acollirà els trams de natació. L’aquatló compta amb la col·laboració del patrocinador de la secció, Cicles Morenito.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).