Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pàdel

En marxa el Torneig Inaugural…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza el Torneig Inaugural de la Pista Central de Pàdel

L’esdeveniment es disputa fins dissabte

 

Des d’ahir i fins dissabte, el Club Natació Terrassa organitza el Torneig Inaugural de la Pista Central de Pàdel, instal·lació estrenada tot just després de l’estiu i inclosa en el pla de millores que està duent a terme l’entitat per tal de modernitzar diferents espais. L’actuació ha suposat que l’oferta de pistes de pàdel del club augmenti de nou a deu.

L’esdeveniment, que aplega un total de 180 jugadors distribuïts en quatre categories masculines i quatre categories femenines, pretén convertir-se en una festa amb l’esport del pàdel com a protagonista. Per aquest motiu, s’han instal·lat tres carpes, de Toyota, Estrella Damm i de Reves Shop, i s’han programat diverses activitats paral·leles divendres i dissabte.

Divendres a la tarda, entre les 18.30 i les 20.30h, els jugadors disposaran d’una pista exclusiva amb pales de test Blackcrown. Posteriorment, a partir de les 21.00h, Carlos Reiloba i Carlos Muñoz amenitzaran la vetllada amb música en viu. Els assistents podran gaudir de servei de restauració.

L’endemà dissabte, entre les 10.00 i les 12.00h, se celebraran les finals de les diferents categories. Tot seguit, a les 12.00h, tindrà lloc un partit d’exhibició amb la presència d’Adrià Mercadal, Ricky Martínez i Marc Barnils, jugadors que participen en prèvies de tornejos del World Padel Tour, i de Pablo Burdeos, el número 1 del club. Finalment, a partir de les 13.30h, se servirà una fideuà a càrrec de Coco Catering, dinar que precedirà al sorteig de regals i l’entrega de premis que clourà el torneig.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).