Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

El CN Terrassa organitza…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza el Torneig de l’Escola de Futbol

 

La competició, de categoria benjamí, se celebrarà el diumenge 10 de juny i aplegarà 12 equips de 10 clubs diferents

 

El CN Terrassa organitzarà el proper diumenge el Torneig de l’Escola de Futbol, que enguany se celebrarà únicament en categoria benjamí. La competició aplegarà un total de 12 equips de 10 clubs diferents. Al marge del club amfitrió, participaran el CF Júnior, l’Olímpic Can Fatjó, el Base Montcada CF, el CE Manresa, l’Athletic Viladecans FC, el FC Martinenc, el CFU Can Rull RT, la UE Cornellà i el CD La Llagosta.

El Torneig de l’Escola de Futbol constarà de tres grups de quatre equips que s’enfrontaran en la modalitat de lligueta. Els dos primers classificats de cada grup i els dos millors tercers accediran als quarts de final, mentre que els altres quatre equips passaran a jugar per les posicions de la novena a la dotzena.

La competició arrencarà a les 9.00h del matí i es perllongarà fins a les 19.00h, quan tindrà lloc el lliurament de trofeus.

 

+ CALENDARI DE LA COMPETICIÓ

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.