Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

II Trofeu Figures Obligatòries…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza el II Trofeu Figures Obligatòries de Patinatge Artístic

 

El CN Terrassa organitzarà dissabte i diumenge el II Trofeu Figures Obligatòries de Patinatge Artístic, que aplegarà 150 patinadors i patinadores d’iniciació i categories d’onze clubs diferents. Al marge de la representació local, intervindran el CET 10, el CPA Mollet, el CPA Olesa, el CPA Cerdanyola, la UE Horta, el CPA Sant Celoni, el PA Palau, el CPA Molins de Rei, el PA Lliçà de Vall i Les Franqueses.

El trofeu s’estructura en dotze categories. Arrencarà el dissabte a les 9.00h del matí amb les competicions de Cadet B, Juvenil, Júnior i Sènior, que es perllongaran fins a les 13.40 hores. El trofeu es reprendrà a les 15.00 hores amb les competicions d’Iniciació C menors, Iniciació C majors, Iniciació B menors, Iniciació B majors i Iniciació A. La jornada de dissabte finalitzarà a les 19.30 hores.

L’endemà diumenge, entre les 9.00 i les 13.00 hores, es desenvoluparan les categories Certificat, Debutants i Cadet.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.