Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tres medalles màsters

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa obté tres medalles en el I Campionat de Catalunya de Llarga Distància Open Màsters

Sílvia Pagès bat el rècord de Catalunya de 3000 metres femenins +50

 

El CN Terrassa va aconseguir tres medalles (una d’or, una de plata i una de bronze) en el I Campionat de Catalunya de Llarga Distància Open Màsters de natació que va celebrar-se dissabte passat al Prat de Llobregat.

Sílvia Pagès va adjudicar-se el títol en la prova de 3000 metres femenins +50 amb una marca de 43.44.03, tot establint un nou rècord de Catalunya. En aquesta mateixa cursa, María Jesús Santos va penjar-se la medalla de bronze amb un temps de 47.37.55. Igualment, Olga Álvarez va ser quarta amb 53.14.19 i Ascensió Maillo va classificar-se cinquena amb 53.44.49.

Plata de Francisco Utrera

 

La tercera medalla de la delegació local va arribar en la prova de 3000 metres masculins +55, en la qual Francisco Utrera va assolir la medalla de plata amb una marca de 57.56.69. Finalment, Santiago Navarro va ser setè (49.56.70) en la categoria +45.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.