Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa lliga la continuïtat de Sandra Domene

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa lliga la continuïtat de Sandra Domene

 

 

El Club Natació Terrassa segueix avançant en la composició de la plantilla del sènior femení de waterpolo per a la temporada vinent. Després de la renovació de Cristina Cantero anunciada la setmana passada, el club s’ha assegurat la continuïtat de Sandra Domene.  

Domene, de 22 anys, és un fruit de la pedrera del club i ha estat la portera titular del conjunt que dirigeix Xavi Pérez les darreres temporades. L’egarenca va ser la primera medallista de la història del club en un Campionat del Món Absolut, a Budapest l’any 2017, i compta amb diverses medalles internacionals. Va ser subcampiona del món de Waterpolo Beach a Gwangju l’any 2019, campiona del món juvenil a Belgrad l’any 2018, campiona d’Europa juvenil a Novi Sad l’any 2017, i plata al Campionat del Món Juvenil d’Auckland 2016, al Campionat d’Europa Júnior de La Haia 2016 i als Jocs Europeus de Bakú 2015.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.