Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El CN Terrassa integra el Club Voleibol Terrassa

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa integra el Club Voleibol Terrassa

 

El club comptarà enguany amb la secció de vòlei

 

 

El Club Natació Terrassa disposarà enguany d’una nova modalitat dins de la seva oferta, el vòlei, que es constitueix com a secció un cop confirmada la integració en l’entitat del Club Voleibol Terrassa, que va néixer l’any 2013 i que ha experimentat un gran creixement en aquests nou anys d’existència.

L’acord, gestat el passat mes de juny, resulta molt satisfactori per ambdues parts. Per al Club Natació Terrassa, l’arribada d’uns 280 esportistes suposa un increment notable en el nombre de socis, una dada transcendental en el context econòmic actual i en plena recuperació postpandèmia, així com una contribució a la millora de la situació del voleibol a la ciutat.

Al seu torn, el Club Voleibol Terrassa soluciona així el dèficit d’instal·lacions que ha patit els darrers anys. Sense anar més lluny, la temporada passada va exercitar-se en quatre espais diferents: Can Jofresa, La Maurina, l’escola Pere Viver i l’escola Petit Estel. A partir d’ara, el fet de treballar en el pavelló cobert de l’Àrea Olímpica li permetrà continuar avançant en la consolidació d’aquest esport a Terrassa.

Malgrat que alguns equips ja han entrenat aquesta setmana, la nova secció de vòlei del Club Natació Terrassa començarà a funcionar plenament a partir de dilluns que ve.

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).