Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El CN Terrassa integra el Club Voleibol Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa integra el Club Voleibol Terrassa

 

El club comptarà enguany amb la secció de vòlei

 

 

El Club Natació Terrassa disposarà enguany d’una nova modalitat dins de la seva oferta, el vòlei, que es constitueix com a secció un cop confirmada la integració en l’entitat del Club Voleibol Terrassa, que va néixer l’any 2013 i que ha experimentat un gran creixement en aquests nou anys d’existència.

L’acord, gestat el passat mes de juny, resulta molt satisfactori per ambdues parts. Per al Club Natació Terrassa, l’arribada d’uns 280 esportistes suposa un increment notable en el nombre de socis, una dada transcendental en el context econòmic actual i en plena recuperació postpandèmia, així com una contribució a la millora de la situació del voleibol a la ciutat.

Al seu torn, el Club Voleibol Terrassa soluciona així el dèficit d’instal·lacions que ha patit els darrers anys. Sense anar més lluny, la temporada passada va exercitar-se en quatre espais diferents: Can Jofresa, La Maurina, l’escola Pere Viver i l’escola Petit Estel. A partir d’ara, el fet de treballar en el pavelló cobert de l’Àrea Olímpica li permetrà continuar avançant en la consolidació d’aquest esport a Terrassa.

Malgrat que alguns equips ja han entrenat aquesta setmana, la nova secció de vòlei del Club Natació Terrassa començarà a funcionar plenament a partir de dilluns que ve.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.