Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa infantil femení de waterpolo, tercer classificat del Campionat d’Espanya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa infantil femení de waterpolo va adjudicar-se la medalla de bronze del Campionat d’Espanya Infantil Femení que va celebrar-se fins diumenge 25 de juny a Màlaga.

El conjunt dirigit per Xavi Pérez, enquadrat en el grup A va classificar-se com a segones de grup, després de perdre 8-2 davant del C.N. Sabadell i obtenir la victòria per 3-11 davant del Leioa WLB i per 1-11 davant del Club Waterpolo Carthago.

En el partit de quarts de final, les egarenques van desfer-se amb solvència del C.D Watrerpolo Malaga per 10 a 4 ( 2-0; 2-0; 1-1; 2-2; 1-0; 2-1), les de Xavi Pérez, van estar durant tot el partit per davant en el marcador, assolint finalment la victòria que les va classificar per jugar les semifinals del Campionat.

En el darrer escull per arribar a la gran final, es van enfrontar a les del C.E. Mediterrani, on van caure per la mínima d’un gol i van ser derrotades 6 a 7 (0-1, 2-1; 0-2; 1-1; 1-1; 2-1).

La derrota, va portar les egarenques a jugar pel tercer i quart lloc, on es van tornar a enfrontar a les del C.N. Sabadell. En aquest darrer xoc, les egarenques van posicionar-se per davant de les de Sabadell i van assolir la victòria per 7 a 4 (1-1; 1-0; 1-1; 1-1; 1-0; 2-1) en un partit molt igualat. Royo, del CN Terrassa, va obrir el marcador del partit (1-0) però quan faltaven 7 segons per acabar el primer tram Llorenç va empatar el partit (1-1). En el segon tram, Vilaseca (2-1) va aconseguir desempatar el partit amb un gol de penal i posar a les egarenques per davant un altre cop. Vilaseca, en el tercer quart del partit, va anotar el seu segon gol (3-1) i va augmentar distàncies en el marcador, tot i que Llorenç (3-2) les va tornar a reduir abans que s’arribés al descans. En el quart tram, Llorenç (3-3) va empatar el partit, quan faltaven 58 segons pel descans, Tarradas (4-3) va tornar a posar a les egarenques per davant. En la cinquena part, Tarradas ho va tornar a fer i va anotar per les del CN Terrassa (5-3), donant així un respir a l’equip i allargant distàncies a les del CN Sabadell. L’última part va servir per acabar de posar el punt final del partit i assegurar-se la tercera posició del podi del Campionat d’Espanya. Vilaseca va anotar de penal (6-3) quan faltaven 3 minuts 57 segons, dos minuts més tard Vilchez va anotar el quart gol per les de Sabadell (6-4). Vellani (7-4) va anotar l’últim del partit.

Amb aquest resultat, l’infantil femení del CN Terrassa es va adjudicar la tercera posició del Campionat d’Espanya. El conjunt dirigit per Pérez, estava integrat per: Aina Dalmases, Ainhoa Gomez, Arlet Salas, Berta Torres, Ivet Boronat, Jana Martinez, Júlia Vilaseca, Laia Tarradas, Lucia Fernandez, Maria Aviles, Mariona Royo, Martina Gracia, Noa Moral i Paula Vellani.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.