Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Miguel Durán…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa incorpora el nedador Miguel Durán

L’extremeny, de 23 anys, va ser olímpic a Rio 2016 i és l’actual plusmarquista estatal de 400 m lliures

 

La secció de natació comptarà amb un reforç de luxe de cara a la temporada 2018-2019. El club ha incorporat el nedador internacional Miguel Durán, olímpic a Rio 2016 i actual plusmarquista estatal de 400 m lliures, que s’ha compromès amb l’entitat per dues temporades. L’extremeny és un habitual de la selecció espanyola. De fet, hores d’ara, es troba disputant una prova de la Copa del Món FINA a Budapest.

Durán assegura que se sent “encantat” d’incorporar-se al club. “Actualment m’ofereix tot el que necessito. He estat molts anys, gairebé deu, en centres de tecnificació i alt rendiment i necessitava un canvi d’aires, estar en un club. El CN Terrassa era una alternativa excel·lent perquè és un club gran i compta amb molt bons nedadors”. El nedador extremeny reconeix que la presència d’Eugeni López com a tècnic ha esdevingut un factor clau. “Vaig coincidir amb ell al CN Sabadell i tenim una relació estupenda. Crec que podrem treballar específicament les meves proves”. Durán és especialista en els 200 i els 400 m lliures. “M’agradaria guanyar velocitat per passar més ràpid en aquestes proves i millorar les meves marques. Així també podria nedar els 100”.

A nivell col·lectiu, Durán considera que pot aportar al grup “ganes d’entrenar i motivació”. “Espero poder servir d’exemple i contagiar l’equip”. L’extremeny, a més, serà una peça vital en els relleus i en competicions per equips com ara la Copa d’Espanya de Clubs, “en la qual espero acumular molts punts”.

Un fruit destacat de la natació extremenya

 

Miguel Durán Navia va néixer a Almendralejo el 2 de setembre de 1995. Després d’entrenar fins al 2010 en el seu club d’origen, el CN Almendralejo, en categoria infantil, va traslladar-se al centre de tecnificació de la Federació Extremenya de Natació a Càceres, on va exercitar-se amb el tècnic gadità Raúl Bernal, amb el qual van arribar els grans èxits en la natació extremenya. Tres nedadors formats a la regió, Durán, César Castro i Fátima Gallardo van classificar-se per als Jocs de Rio.

La temporada 2012-2013, en el darrer any com a júnior, va penjar-se la medalla de plata en 4×200 m lliures en el Campionat d’Europa Júnior de Poznan (Polònia), cursa en què va batre la millor marca estatal de 18 anys en la primera posta, i va ser sisè en 200 m lliures. L’any 2015, Durán va disputar el seu primer Campionat del Món, a Kazan (Rússia). Juntament amb Marc Sánchez, Albert Puig i Víctor Manuel Martín, va assolir la classificació olímpica del 4×200 m lliures en obtenir el novè lloc. A nivell individual, va nedar els 200 i 400 m lliures. Quatre mesos abans, en el Campionat d’Espanya Open de Màlaga, havia batut el rècord d’Espanya de 200 m lliures.

L’any 2016 va batre el rècord d’Espanya de 400 m lliures en el Campionat d’Espanya Open de Màlaga. A l’estiu, va afrontar els seus primers Jocs Olímpics, a Rio. Va ser onzè amb el relleu de 4×200 m lliures i va participar també en els 400 m lliures. El nedador extremeny ha estat present també en les cites internacionals de les dues últimes temporades, el Campionat del Món de Budapest 2017, en què va nedar els 200 i els 400 m lliures, i el Campionat d’Europa de Glasgow 2018, en el qual va ser cinquè amb el relleu de 4×200 m lliures i va participar en els 200 m lliures.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).