Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Inauguració dels dos nous pavellons i del nou mòdul de vestidors

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Inauguració dels dos nous pavellons i del nou mòdul de vestidors

 

 

L’obra, emmarcada en el Pla de Millores que el club va emprendre l’any 2018, suposa una inversió de 2,5 milions d’euros

 

 

El Club Natació Terrassa va inaugurar divendres els dos nous pavellons de l’Àrea Olímpica i el nou mòdul de vestidors adjacent, l’obra més destacada del Pla del Millores que va emprendre el 2018, tant en termes econòmics com en termes de transformació i d’increment dels espais esportius per al club i per a la ciutat. L’acte d’estrena dels nous espais va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; del president de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega; així com de representants dels diferents grups municipals, de les federacions catalanes de bàsquet i patinatge i de les empreses constructores.

La inauguració va esdevenir una visita guiada per les noves instal·lacions, durant la qual es van dur a terme tres talls de cinta protocol·laris. El pavelló poliesportiu va acollir els parlaments institucionals que van cloure l’acte. Després de repassar les dates més significatives de la història del complex esportiu, el president del club Jordi Martín va definir les instal·lacions com “un espai de qualitat per a l’esport per a tothom, un espai del qual gaudiran l’esport escolar, el de promoció i formació i també la tecnificació i la competició federada”. “L’acte d’avui és un motiu d’alegria en un temps difícil, d’extraordinària complexitat sanitària per a tothom, que ens afecta a nivell individual, com a club i com a societat en general”, va afegir.

El màxim responsable de l’entitat va remarcar que el CN Terrassa és el “club de referència a la ciutat i un dels més rellevants del panorama català i estatal. Cada vegada, a més, ens tenen més en consideració a Europa”. Martín va concretar que la inauguració suposa “el final de la primera fase del Pla de Millores d’aquesta legislatura”. “En els últims quatre anys i mig, hem dut a terme diverses actuacions, relatives tant a l’esport de lleure com al de competició, i en benefici del manteniment i la millora de les instal·lacions”.

 

Dos pavellons i un mòdul de vestidors

 

L’actuació, desenvolupada per l’empresa Baldó i Associats Constructora SL, ha consistit en el tancament perimetral i la pavimentació de les estructures cobertes de les pistes poliesportives que es van construir el 1992. D’aquesta manera, s’han habilitat dos pavellons independents. Un dels dos recintes, amb unes mesures de 60×33 metres, es converteix en l’espai esportiu cobert més gran de la ciutat i funcionarà com a seu fixa de les activitats de la secció de bàsquet. Compta amb tres pistes transversals d’unes mides de 28×15 metres i en dues d’elles s’han instal·lat graderies per donar cabuda als espectadors. El pavelló disposa d’una entrada independent.

El segon recinte cobert, també amb accés propi, té unes mesures de 44×33 metres i estarà destinat a la secció de patinatge, malgrat que també pot acollir activitat d’altres esports. Disposa de graderies per a 200 espectadors i és ampliable en capacitat fins als 500.

El projecte s’ha completat amb la realització d’un mòdul de vestidors que connecta aquests dos nous espais coberts per la seva cara nord, obra de l’empresa Micra.

El cost global de l’actuació ha estat de 2,5 milions d’euros, dels quals el club n’ha assumit un 70%, i ha comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Terrassa i de la Diputació de Barcelona.

 

Salt qualitatiu

 

L’obra comporta un gran salt qualitatiu dels espais esportius coberts de la ciutat i una millora en les condicions d’entrenament i competició i, sobretot, un augment significatiu de la disponibilitat d’espais esportius per al club i per a la ciutat. Així mateix, suposa un canvi radical de la fisonomia de les antigues pistes poliesportives i de la façana d’aquest espai de l’Àrea Olímpica amb l’Avinguda Abat Marcet, la renovació absoluta d’un espai esportiu que la ciutat va dignificar per als Jocs Olímpics del 1992.

L’obra més rellevant del Pla de Millores

 

El tancament perimetral de les pistes poliesportives esdevé l’actuació més rellevant del projecte ampli de millora que va emprendre el club l’any 2018 per modernitzar les instal·lacions i per construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat.

En aquest sentit, cal recordar que, al juliol del 2018, el CN Terrassa va dotar la Sala de Fitness i la Sala de Musculació, el gimnàs antic, de maquinària d’última generació, la implantació de la qual va ser possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel. Així mateix, el club va posar en funcionament la Sala d’El·líptiques, on s’imparteix l’activitat dirigida Indoorwalking.

Posteriorment, a principis d’agost, el club va inaugurar una nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire i va substituir la gespa del camp de futbet. I, poc després, al mes de setembre, el CN Terrassa va traslladar tres pistes de pàdel i en va construir una de nova, de manera que va augmentar l’oferta de pistes de pàdel de nou a deu.

 

+ ÀLBUM DE FOTOS

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).