Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa fa diversos podis a la final de Relleus de Natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa va quallar una destacable actuació en la Final de Relleus de natació de PreBenjamí i Benjamí que va celebrar-se diumenge 25 de juny a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms.

En categoria PreBenjamina, el Club va assolir la cinquena i la vuitena posició. El relleu format per Sergio Rodríguez, Iker Pastor, Laia Mira i Lia Fité amb una marca de 3:42.03, va ser vuitè en 4×50 m esquena, mentre que Aniol Sanz, Iker Pastor, Estel Talavera i Aran Martinez es van posicionar cinquens en el 4×50 estils amb un temps de 3:22.61.

Pel que fa a la categoria Benjamina, Artur Alvarez, Jon Rapprich, Pol Redon i Aleix Alsina van posicionar-se tercers en el 4×50 lliures masculins fent un temps de 2:31.37. En 4×50 estils masculins, els mateixos nedadors es van penjar la medalla d’or amb una marca de 2:48.43. En els 4×50 estils femenins, Giulia Arveda, Alexandra Pare, Aneu Ambròs i Eira Dominguez van quedar segones i van aconseguir adjudicar-se la medalla de plata amb una marca de 2:57.41. Així mateix, el quartet integrat per Valèria Arasa, Carlota Pozo, Henar Galvan i Ainhoa Martín van obtenir la setena posició en els 4×50 lliures amb 2:45.74.

Tanmateix, Giulia Arveda, Eira Dominguez, Alex Ros i Aitor Escobar es van posicionar com a tercers classificats en el mixte de 4×50 estils alternatius, fent-ho amb un temps de 2:44.05.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.