Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Karate

Torneig Social de Karate

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa es penja quinze medalles en el XVIII Torneig Social – VI Trofeu Hirota de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir quinze medalles (dues d’or, tres de plata i deu de bronze) en el XVIII Torneig Social – VI Trofeu Hirota de karate que va organitzar ahir diumenge. La competició va aplegar 140 participants d’un total de set clubs. Al marge dels 48 karateques de la casa, van competir representants del Sant Jordi Gym de Terrassa; del Karate Acció Sant Martí i Karate Club Hirota, ambdós de Barcelona; del Gimnàs Marín de Cerdanyola; del Fudoshin Dojo de Girona; i el Montserrat Creus de Sant Quirze del Vallès. El torneig es va desenvolupar en les modalitats de kata i kumite per equips.

El club va penjar-se l’or en kata cadet, mentre que Andrea Blanco va guanyar en kumite open individual femení. Igualment, els karatekes locals van assolir la plata en kata aleví i en kata infantil, mateix èxit que va obtenir Míriam Perea en kumite open individual femení.

Finalment, el CN Terrassa va acumular deu medalles de bronze. Els equips de kata aleví, kata infantil, kata juvenil i kata cadet van pujar al tercer graó del podi. També van sumar una posició de privilegi els dos equips de kumite infantil, els dos equips de kumite juvenil, l’equip de kumite sènior i María Estrella en kumite open femení individual.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.