Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Torneig Social de Karate

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa es penja quinze medalles en el XVIII Torneig Social – VI Trofeu Hirota de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir quinze medalles (dues d’or, tres de plata i deu de bronze) en el XVIII Torneig Social – VI Trofeu Hirota de karate que va organitzar ahir diumenge. La competició va aplegar 140 participants d’un total de set clubs. Al marge dels 48 karateques de la casa, van competir representants del Sant Jordi Gym de Terrassa; del Karate Acció Sant Martí i Karate Club Hirota, ambdós de Barcelona; del Gimnàs Marín de Cerdanyola; del Fudoshin Dojo de Girona; i el Montserrat Creus de Sant Quirze del Vallès. El torneig es va desenvolupar en les modalitats de kata i kumite per equips.

El club va penjar-se l’or en kata cadet, mentre que Andrea Blanco va guanyar en kumite open individual femení. Igualment, els karatekes locals van assolir la plata en kata aleví i en kata infantil, mateix èxit que va obtenir Míriam Perea en kumite open individual femení.

Finalment, el CN Terrassa va acumular deu medalles de bronze. Els equips de kata aleví, kata infantil, kata juvenil i kata cadet van pujar al tercer graó del podi. També van sumar una posició de privilegi els dos equips de kumite infantil, els dos equips de kumite juvenil, l’equip de kumite sènior i María Estrella en kumite open femení individual.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).