Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

65 medalles en el Català màsters de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

65 medalles en el II Campionat de Catalunya Open Màsters d’Hivern de natació

 

 

 

El CN Terrassa va quallar una actuació magnífica en el II Campionat de Catalunya Open Màsters d’Hivern de natació que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Sabadell. La delegació local, formada per quaranta-set esportistes, va aconseguir un total de 65 medalles (26 d’or, 19 de plata i 20 de bronze), xifres que van situar el club en el tercer lloc del medaller de la competició.

D’entre la llarga llista de medallistes, cal destacar que, en el capítol femení, Anna Serra va aconseguir sis medalles en proves individuals en la categoria +20, mentre que Sílvia Pagès en va obtenir quatre en la categoria +50. Així mateix, Noelia Carrasco i Susana Pagès en van sumar tres cadascuna en les categories +45 i +50, respectivament. Van doblar presència al podi Natalia Bañó i Mariona Bordes en la categoria +20; Marina Domènech en la categoria +30; Maribel Ortega en la categoria +45; i Olga Álvarez en la categoria +50. L’equip femení va totalitzar també vuit medalles en les proves de relleus.

Igualment, en el capítol masculí, Lluís Deixt i Pol Pérez van assolir cinc i tres medalles, respectivament, en la categoria +20, mentre que Adrià Sanz en va aconseguir tres en la categoria +35. Finalment, van obtenir dues medalles Joan Herrera, en la categoria +60; Roger Solé, en la categoria +20; i Kevin Pérez, en la categoria +25. L’equip masculí va sumar tres podis en les proves de relleus.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).