Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa es penja 6 medalles en el XXIII Campionat d’Espanya Open Astrapool de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Medalles d’or per Mario Molla i Albert Lozano


La piscina balear de Son Hugo va acollir des del passat dimecres 29 de març fins al diumenge 2 d’abril el XXIII Campionat d’Espanya Open Astrapool i el Campionat d’Espanya junior, on van participar un total de 25 nedadors que van representar al Club Natació Terrassa. Els del CN Terrassa es van endur 3 medalles d’or, 1 de plata i 2 de bronze.

En els 100 metres papallona, Mario Molla es va proclamar campió d’Espanya amb un temps de 53.09. Alberto Lozano, va aconseguir la sisena posició d’aquesta mateixa modalitat amb un temps de 53:65. Per altra banda, durant la primera jornada de la competició, Laura Díaz va quedar setena en els 50 metres braça amb un temps de 32:53.

El segon dia, en la modalitat dels 200 metres lliure, César Castro, va ser subcampió amb un temps de 1:47:88 a poques centèsimes de l’or. Tant mateix, Albert Lozano i Mario Molla es van proclamar campions d’Espanya en el 50 metres papallona amb un temps de 23.72, compartint així la primera posició del podi i quedant només a 7 centèsimes de la mínima del mundial de Fukuoka, la qual intentaran aconseguir al Trofeu Ciutat de Barcelona. En aquesta mateixa prova, Alejandro Calderón, va quedar desè del campionat, amb un temps de 24:77. Gisela Guerrero, Mireia Rizo, Ivet Solanellas i Meritxell Puig van posicionar-se com a terceres d’Espanya en el 4×100 lliures amb  un temps total de 3:59:69.

En la tercera jornada del Campionat, Mario Mollà, va penjar-se la medalla de bronze a la final dels 100 metres lliure amb un temps de 49:26, mentre que, César Castro va quedar en quarta posició amb un temps de 49:32. En aquesta modalitat també va haver-hi altres nedadors del CN Terrassa que van estar presents a la final B, com per exemple Guillem Ramia o Adrià Roy. Pel que fa al femení del CN Terrassa, Esther Morillo va quedar onzena del Campionat en la competició de 100 metres lliures amb un temps de 57:27. En els 200 metres esquena, Carla Seco, també va quedar onzena del campionat amb un temps de 2:18:90.

Finalment, en la darrera jornada, Alejandro Calderón, va quedar a les portes del podi de la final de 50 metres esquena, en el qual va fer una marca de 25:81.

En els 200 metres braça, Genís Armengol va assolir l’onzena posició amb un temps de 2:20:46, mentre que Víctor de Pablo quedava catorzè en la mateixa modalitat, amb un temps de 2:22:09.

Pel que fa a la modalitat de 50 esquena femenina, Carla Seco, va quedar novena del campionat amb un temps de 29:56, obtenint la primera posició de la final B.

El conjunt que representava el CN Terrassa, dirigit per Raul Navalón va fer un gran paper en la competició celebrada a Mallorca obtenint un total de sis podis i ja es prepara per tornar a entrenar i afrontar nous reptes i campionats.

 

Natàlia Fitó

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.