Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

105 medalles…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa es penja 105 medalles en el I Campionat de Catalunya Open Màsters d’Hivern de natació

Rècords d’Espanya per al relleu femení de 4×50 m estils +200 i per a Carles Faro en els 200 m estils +25

 

El CN Terrassa va quallar una actuació magnífica en el I Campionat de Catalunya Open Màsters d’Hivern de natació que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions de la UE Horta. La delegació local, formada per cinquanta-quatre esportistes, va aconseguir un total de 105 medalles (43 d’or, 30 de plata i 32 de bronze), xifres que van situar el club en el tercer lloc del medaller de la competició.

 

Dos rècords d’Espanya

 

Al marge de l’extraordinària collita de medalles, cal destacar que el club va batre dos rècords d’Espanya. El relleu format per Susanna Pagès, Sílvia Pagès, Cristina Rey i Natàlia Mas, que tornava a competir disset anys després, van imposar-se en el relleu 4×50 m estils femenins +200 amb un registre de 2.21.40. Així mateix, Carles Faro va rebaixar la plusmarca estatal de 200 m estils +25 i la va deixar en 2.08.90.

Així mateix, els nedadors egarencs van establir quatre nous rècords de Catalunya. Carles Faro va guanyar els 100 m braça +25 amb un temps d’1.05.03 i Víctor Muñoz va ser el millor en els 200 m estils +30 amb una marca de 2.15.15. Les altres dues plusmarques catalanes van arribar en els relleus. El quartet de 4×100 m estils masculins +120 format per Víctor Muñoz, Carles Faro, Adrià Muñoz i Víctor Faro va vèncer amb un registre de 4.05.00, mentre que el quartet de 4×100 m estils femenins +160 integrat per Sandra Faro, Sílvia Pagès, Cristina Rey i Noelia Carrasco va guanyar amb un temps de 5.12.65.

 
Balanç extens de medallistes

 

D’entre la llarga llista de medallistes, cal destacar que nou nedadors i onze nedadores van acumular cinc o més medalles en el campionat. En el capítol masculí, Jordi Martí, Carles Faro i Óscar Pérez van aconseguir vuit medalles en les categories +50, +25 i +45, respectivament. Així mateix, Víctor Muñoz en va assolir set en la categoria + 30, una més que el seu germà Adrià en la categoria +25 i que Oriol Escamilla en la categoria +20. Finalment, Pol Pérez, en la categoria +20, Víctor Faro, en la categoria +30, i José Hoyos, en la categoria +65, van totalitzar cinc podis cadascun.

Igualment, en el capítol femení, Anna Serra, Sílvia Pàges i Sandra Faro van aconseguir vuit medalles en les categories +20, +50 i +30, respectivament. De la mateixa manera, Cristina Rey, en la categoria +30, Natalia Bañó, en la categoria +20, i Susanna Pagès, en la categoria +50, en van obtenir set. Jordina Massaguer, en la categoria +30, i Noelia Carrasco, en la categoria +45, van totalitzar sis podis, mentre que Isamar Matarín i Andrea Canal, en la categoria +20, i Vicenta Urbano, en la categoria +55, en van assolir cinc cadascuna.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.