Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa debutarà…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa debutarà a casa contra el CE Mediterrani en la Lliga Premaat Divisió d’Honor Masculina 2018-2019

El conjunt femení s’estrenarà amb la visita del CN Sant Andreu

 

La zona esportiva del CN Montjuïc de Barcelona va acollir ahir el sorteig del calendari de la Lliga Premaat Divisió d’Honor Masculina i de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo per a la temporada 2018-2019. Els dos sèniors del Club Natació Terrassa ja coneixen, doncs, en quin ordre s’enfrontaran als seus rivals la propera campanya. Ambdós conjunts debutaran a casa. El conjunt de Dídac Cobacho disputarà el primer partit contra el CE Mediterrani el 6 d’octubre, mentre que l’equip femení que entrena Xavi Pérez s’estrenarà amb la visita del CN Sant Andreu el 13 d’octubre.

El CN Terrassa masculí jugarà el primer partit a fora a la piscina del CN Catalunya, el dissabte 13 d’octubre, i completarà un primer tram de temporada de dificultat variable contra l’AR Concepción Ciudad Lineal, Quadis CN Mataró i CN Sant Andreu. Els de Dídac Cobacho tancaran la primera volta a la piscina del CN Atlètic-Barceloneta.

 

El femení s’estrenarà contra el Sant Andreu

 

Al seu torn, el conjunt de Xavi Pérez arrencarà el dissabte 13 d’octubre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica contra el CN Sant Andreu. A continuació, encararà un partit de màxima exigència a la piscina de La Sirena CN Mataró i rebrà l’Escuela WP Zaragoza en la tercera jornada. Les egarenques tancaran la primera volta a fora contra l’AR Concepción Ciudad Lineal.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.