Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Comença el play-off!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Debut als quarts de final del play-off contra l’Astralpool CN Sabadell

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (20.15h) l’Astralpool CN Sabadell en el primer partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Premaat Divisió d’Honor Masculina. Després de finalitzar la fase regular en una esplèndida segona posició, el conjunt de Dídac Cobacho encara el tram decisiu amb la voluntat de reeditar la final de l’any passat. La sèrie, al millor de tres partits, es traslladarà dijous a les instal·lacions de Can Llong, que acollirà el segon matx a partir de les 20.00h. Si fos necessari, el tercer i definitiu es tornaria a jugar a Terrassa el dissabte a les 18.00h.

El tècnic local entén que, un cop en aquest punt de la temporada, “qualsevol equip participant al play-off ha de tenir com a objectiu arribar a la final, i nosaltres el tenim”. Cobacho considera que l’equip afronta el repte “al cent per cent”. “Hem completat una fase regular magnífica que ens proporciona l’avantatge de gaudir del factor piscina a favor en quarts de final i en semis, fet que sempre ajuda”, afegeix.

L’entrenador egarenc, però, distingeix clarament el play-off de la fase regular. “Són competicions diferents. El comptador es posa a zero i tothom ofereix la seva millor versió. Els punts que has sumat a la lliga i la distància entre un o altre equip a la classificació no tenen cap rellevància. Els partits de play-off són intensos, dinàmics, atès que ningú no té res a perdre”.

En aquest sentit, Cobacho preveu una eliminatòria duríssima contra el Sabadell. “Els 25 punts que ens han separat a la taula no compten. Són molt més vàlids els enfrontaments directes. A la Champions League, vam empatar a set i, a la lliga, vam guanyar tant a Can Llong com a casa d’un gol. Aquestes són les referències”. El tècnic terrassenc assegura que el Sabadell “hauria d’haver acabat la fase regular més amunt, però ha estat irregular i ha perdut sovint d’un gol partits que han tingut a la mà”.

L’entrenador local defineix el conjunt que dirigeix Quim Colet com un equip “molt complet, capaç de capgirar un partit en qualsevol moment”. Respecte al planter, el tècnic egarenc subratlla l’aportació del trio de jugadors de l’arc format per Óscar Carrillo, Sergi Cabanas i Gonzalo López-Escribano, així com la potència física del boia estatunidenc Duncan Lynde i de José Javier Bustos.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.