Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Campions de Catalunya!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa, campió de Catalunya de frontennis per equips en modalitat preolímpica

 

El Club Natació Terrassa va proclamar-se diumenge campió de Catalunya de frontennis per equips en modalitat preolímpica després de batre el Club Pilotari Santa Coloma de Gramenet per 3 a 0 en la gran final. Cal subratllar que és el segon cop en vint-i-dos anys que el club guanya aquesta competició. El primer títol va arribar ara fa sis anys.

Xavi Amatller i Albert Domínguez van encetar el camí cap al triomf en vèncer el primer matx per 2 sets a 0. Posteriorment, Vicenç Sellarès i Ferran Cantariño van resoldre el seu compromís també per 2 sets a 0. Pol Dalmases i Dani López van certificar el títol en imposar-se pel mateix resultat en el tercer partit. El Club Frontennis Abrera A va classificar-se en tercer lloc, mentre que el Club Frontennis Cerdanyola va finalitzar quart.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.