Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa cadet masculí, cinquè classificat en el Campionat de Catalunya de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip cadet masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va assolir la cinquena posició en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Molins de Rei.

L’equip dirigit per Sergi Mora va caure en el partit de quarts de final davant el CN Molins de Rei per 11 a 9 després d’arribar a la tanda de penals. Aquesta derrota els va portar a competir per les posicions de la cinquena a la vuitena.

En el partit corresponent a la semifinal de la posició cinc a la vuit, es van enfrontar al CN Mataró, on van obtenir la victòria, el que els va portar a jugar el partit pel 5è i 6è davant el CN Rubí, on també van aconseguir imposar-se amb una victòria de 10 a 8.

L’equip dirigit per Sergi Mora que es va classificar per jugar aquest Campionat de Catalunya estava integrat per: Roc Salas, Arnau Mercade, Martí Arimón, Miquel Quiroga, Nacho Rodriguez, Palo de Amos, Jordi Tarradas, Alan Batlle, Gerard Vaghi, Pelayo Llames, Adrià Moya, Ricardo González, Pau Rinat, David Martinez, Iker Vasquez, Biel Fernandez, Roger Farre i Jan Infante.

El conjunt egarenc ha acabat amb un balanç de tercers classificats de la Lliga i cinquens classificats del Campionat de Catalunya de waterpolo.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).