Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa cadet masculí, cinquè classificat en el Campionat de Catalunya de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip cadet masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va assolir la cinquena posició en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Molins de Rei.

L’equip dirigit per Sergi Mora va caure en el partit de quarts de final davant el CN Molins de Rei per 11 a 9 després d’arribar a la tanda de penals. Aquesta derrota els va portar a competir per les posicions de la cinquena a la vuitena.

En el partit corresponent a la semifinal de la posició cinc a la vuit, es van enfrontar al CN Mataró, on van obtenir la victòria, el que els va portar a jugar el partit pel 5è i 6è davant el CN Rubí, on també van aconseguir imposar-se amb una victòria de 10 a 8.

L’equip dirigit per Sergi Mora que es va classificar per jugar aquest Campionat de Catalunya estava integrat per: Roc Salas, Arnau Mercade, Martí Arimón, Miquel Quiroga, Nacho Rodriguez, Palo de Amos, Jordi Tarradas, Alan Batlle, Gerard Vaghi, Pelayo Llames, Adrià Moya, Ricardo González, Pau Rinat, David Martinez, Iker Vasquez, Biel Fernandez, Roger Farre i Jan Infante.

El conjunt egarenc ha acabat amb un balanç de tercers classificats de la Lliga i cinquens classificats del Campionat de Catalunya de waterpolo.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.