Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa cadet femení, aconsegueix el bronze en el Campionat de Catalunya de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip cadet femení de waterpolo del Club Natació Terrassa es va posicionar com a tercer classificat en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Banyoles.

L’equip dirigit per Eduard Vera només va ser derrotat en el partit de les semifinals Campionat de Catalunya, i per tant van quedar fora de disputar la final.

En el partit corresponent a quarts de final, les egarenques es van enfrontar al U.E. d’Horta on van assolir la  primera victòria (12-9), del Campionat, el que les va portar a jugar les semifinals del Campionat, on es van enfrontar a les del CN Sant Andreu.

En el partit de les semifinals, les egarenques van perdre a la tanda de penals, després que el partit acabés en empat (9-9). En la tanda de penals, les del UE d’Horta van anotar 3 gols, mentre que les del CN Terrassa únicament en van anotar 1, el que les va classificar per jugar el partit pel tercer i quart lloc.

Les egarenques es van enfrontar al CN Atlètic Barceloneta en el partit per aconseguir la medalla de bronze, on es van imposar per un gol de diferència (6-7). Gutiérrez (0-1) va obrir el marcador del partit per la lluita del bronze, anotant el primer per les del CN Terrassa. Tot i això, les del Atlètic Barceloneta van reaccionar ràpidament i van anotar 3 gols abans d’acabar el primer tram del partit.

En el segon quart, Vilaseca (3-2) i Finestra (3-3), van empatar el partit. Quan faltava poc més de 2 minuts de joc, Manso (3-4) va posar a les egarenques per davant, però Liv del Sol (4-4) va empatar el partit abans d’arribar  a la meitat del partit.

Durant el tercer tram, cap dels dos equips va anotar cap gol, el que va fer que el partit s’hagués de definir durant l’últim quart. L’últim període va estar molt renyit, ja que va ser un teva-meva constant. Tutusaus (5-4) va posar a les del CN Atlètic Barceloneta per davant durant dos minuts, fins que Finestra (5-5) va empatar de nou el partit. Quan faltaven menys de 3 minuts, Sanchez va posar a les egarenques per davant (5-6). Quan faltaven 44 segons per a què sonés el final del partit Tutusaus (6-6) va empatar de nou el partit, però les de Vera van reaccionar ràpidament i Alavedra (6-7) va anotar, portant a les del CN Terrassa a obtenir la medalla de bronze del Campionat de Catalunya, després d’un partit molt disputat.

L’equip dirigit per Eduard Vera que es va penjar la medalla de bronze de la màxima cita catalana estava integrat per: Jana Tomas, Aitana Gutiérrez, Carlota Castellano, Julia Boza, Karen Benavides, Maria Manso, Marta Rodriguez, Ariadna Drago, Anna Finestra, Berta Alavedra, Martina Fernandez, Paula Sanchez, Paula Ferrer, Júlia Vilaseca i Adriana Gallego.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.