Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

A per un lloc entre els millors

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa buscarà un lloc entre els millors en la Copa d’Espanya de Clubs de Natació

 

El CN Terrassa disputarà entre divendres i diumenge la XXVIII Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor que se celebrarà a les instal·lacions del CN Santa Olaya de Gijón. La competició de referència per equips de la temporada aplegarà els vuit millors clubs de l’Estat en categoria masculina i femenina.

El tècnic Eugeni López considera que l’equip arriba “en bon moment” a la competició “prioritària d’aquesta primera part de la temporada” i afirma que l’equip l’ha preparat “amb les màximes garanties”. “És un esdeveniment molt atractiu i que ens genera molta il·lusió. La nostra voluntat és repetir els èxits de la temporada passada”. López encara el repte amb el contratemps de l’estat físic d’Albert Puig, que no està al cent per cent després de la perforació de timpà que li va impedir participar en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern el mes passat.

En l’apartat femení, l’entrenador local entén que l’equip ha perdut tres nedadores molt importants, Patricia Castro, Carmen Herrero i Marta San José. “Dues d’elles, a més, la Carmen i la Marta, han reforçat dos rivals, el Canoe i el Mediterrani, respectivament”. López creu que el podi està “molt car” i que l’objectiu de l’equip s’ha de situar entre la quarta i la sisena plaça. Segons la seva opinió, el CN Sant Andreu, el Real Canoe NC i el CD Gredos San Diego haurien d’ocupar les tres primeres posicions. “A partir d’aquí, nosaltres ens haurem de batre amb el CE Mediterrani, el CN Barcelona o el CDN Bidasoa XXI”.

Per la seva banda, en categoria masculina, López manifesta que el bloc s’ha enfortit respecte la temporada passada. “No comptem amb Víctor Goicoechea, però hem incorporat Miguel Durán, Izan Cubillas i Ferran Siré. Estem en condicions de millorar el cinquè lloc de l’any 2017”. El tècnic, però, es mostra prudent quant a les opcions de podi. “No soc gens partidari de fer el conte de la lletera. Cal competir i lluitar amb tot”. En referència als rivals, assenyala el CN Sant Andreu i el Real Canoe NC com dos clubs “inabastables”. “El tercer lloc està molt obert. Els altres sis clubs estem molt equilibrats”.

L’entrenador del CN Terrassa subratlla la importància del segon nedador per prova en aquesta competició. “El seu rendiment és bàsic per obtenir un gran resultat global. Pots tenir un nedador en les primeres posicions, però, si el segon representant no està de la meitat cap amunt, les opcions de l’equip es compliquen força”.

 

Dinou nedadors

 

El club desplaçarà a la ciutat asturiana un equip format per dinou integrants, nou nedadores i deu nedadors. En el capítol femení, la convocatòria està formada per Berta Martínez, Melani Costa, Evelyne Álvarez, Laia Redondo, Aida López, Carla Campo, Cristina Garcia Kirichenko, Maria Buch i Jana Yao Sabrià. Al marge dels esmentats CN Sant Andreu, Real Canoe NC, CD Gredos San Diego, CDN Bidasoa XXI, CE Mediterrani i CN Barcelona, competirà també el CN Mairena Aljarafe. Cal recordar que els dos últims classificats baixaran a Primera Divisió.

Quant al conjunt masculí, el CN Terrassa comptarà amb Izan Cubillas, Guillem Lázaro, Ferran Siré, Miguel Durán, Enric Cristóbal, Jordi Pérez, Albert Puig, David Benítez, Pau Curtu i Gabriel Gómez. A més dels citats CN Sant Andreu i Real Canoe NC, completen la llista de vuit participants el CD Gredos San Diego, el CDN Bidasoa XXI, el CN Palma de Mallorca, el CN Alcobendas i el Torrot CN Mataró. Com en el cas femení, les dues darreres places impliquen el descens a Primera Divisió.

Sistema de competició

 

En la Copa d’Espanya de Clubs, es disputen dues sèries per prova, amb un nedador de cada club en cadascuna, excepte en el cas dels relleus. La posició obtinguda aporta uns punts que es van acumulant fins a establir la classificació final. Al marge de les proves individuals, el programa es completa amb els relleus 4×100 i 4×200 m lliures i 4×100 m estils masculins i femenins, que esdevenen especialment importants ja que puntuen doble.

Les proves arrencaran divendres a les 17.30 hores. El dissabte es desenvoluparà una doble sessió de matí i tarda, que començarà a les 9.30 i a les 17.30 hores, respectivament, mentre diumenge tindrà lloc una única sessió matinal a partir de les 9.30 hores. Totes elles se celebraran pel sistema contrarellotge.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).