Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa aleví femení, subcampió en el Campionat de Catalunya de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip aleví femení de waterpolo del Club Natació Terrassa es va posicionar com a subcampió en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se aquest cap de setmana a les instal·lacions del CE Mediterrani.

L’equip dirigit per Dídac Vera només va ser derrotat en l’últim partit, la final del Campionat de Catalunya. En el partit corresponent a quarts de final, les egarenques es van enfrontar al CN Sant Feliu on van assolir una contundent victòria per 12 a 2, el que les va portar a jugar les semifinals del Campionat.

En el partit de les semifinals es van enfrontar al CN Catalunya, on també van obtenir la victòria, el qual va classificar a les egarenques a jugar la gran final del Campionat de Catalunya. En les semifinals van aconseguir la victòria per 2 a 6. Martina Gracia va obrir el marcador del partit en el primer quart anotant un gol de penal quan tan sols faltaven 2 minuts 20 segons per acabar el primer tram i a menys d’un minut per finalitzar-lo, Tarradas, va anotar el segon (0-2).

En el segon tram del partit no hi va haver cap gol per part de cap dels dos equips.

Les egarenques van tornar a reactivar les anotacions de gol quan faltaven menys de 3 minuts per acabar el tercer tram. Van ser Sanchez (0-3) i Morales (0-4) les que van allargar diferències en el marcador. Abans d’acabar el quart, Abarca (1-4) va anotar per les del CN Sant Feliu.

L’últim tram del partit de les semifinals va servir per acabar de tancar el partit a favor de les del CN Terrassa. Dos gols de les egarenques: Vellani (1-5) i Gracia (1-6) van portar a l’equip a la final del Campionat de Catalunya. Tot i això, Gimenez (2-6) va anotar l’últim gol d’aquestes semifinals.

Les egarenques es van enfrontar a les del CE Mediterrani en el partit de la final on van caure per 8 a 3. Tot i això, l’equip del CN Terrassa va obrir el marcador amb un gol de penal de Gracia, però no va ser suficient per aconseguir el títol de campiones.

A més a més, les egarenques, a part de ser subcampiones, van ser guardonades amb el premi Fair-Play.

L’equip dirigit per Dídac Vera que es va penjar la medalla de plata de la màxima cita catalana estava integrat per: Laia Tarradas, Carla Peñarroya, Irene Sanchez, Martina Gracia, Arlet Salas, Berta Castellano, Joana Mayoral, Paula Vellani, Noa Benavides, Eva Gómez, Carlota López, Jana Fernández, Chloe Finestra, Anna Aparicio, Queralt Royo, Abril Morales i Ona Lermos.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.