Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Una Copa d’Espanya de Clubs de Natació més exigent

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa afronta una Copa d’Espanya de Clubs de Natació més exigent

 

 

 

El CN Terrassa disputarà entre divendres i diumenge la XXIX Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor que se celebrarà a les instal·lacions del CN Sant Andreu. La competició de referència per equips de la temporada aplegarà els vuit millors clubs de l’Estat en categoria masculina i femenina.

El tècnic Eugeni López assenyala aquesta competició com a “prioritària d’aquesta primera part de la temporada” i afirma que l’equip l’ha preparat “amb les màximes garanties”. Dit això, l’entrenador local adverteix que la Copa d’Espanya de Clubs ha augmentat de nivell respecte a temporades anteriors. “Tenim un nou ingredient, el CN Sabadell, que sempre és un equip que cal tenir en compte. A més, hi ha diversos clubs que es reforcen específicament per aquesta competició”, assegura López, que subratlla que l’equip “lluitarà amb totes les seves forces”.

En l’apartat femení, l’entrenador local entén que l’objectiu de l’equip se situa en obtenir la permanència. Per a López, el CN Sant Andreu, el CN Sabadell i el Real Canoe NC són els favorits, sense oblidar el rendiment que puguin tenir el CDN Bidasoa XXI, el CE Mediterrani i el CD Gredos San Diego. El Club Tenis Elche és l’altre rival. Cal recordar que els dos últims classificats baixaran a Primera Divisió.

Per la seva banda, en categoria masculina, López manifesta que l’equip hauria de competir per la quarta o la cinquena plaça. “Optaríem al tercer lloc només si tot va absolutament rodat”, diu. El Real Canoe NC, el CN Sant Andreu i el CN Sabadell parteixen com a favorits. Per sota, s’ubicarien el CD Gredos San Diego i el CE Mediterrani, “els nostres contrincants directes”. El CDN Bidasoa XXI, el Torrot CN Mataró i el CN Santa Olaya són els altres tres clubs participants. Com en el cas femení, les dues darreres places impliquen el descens a Primera Divisió.

 

Vint-i-sis nedadors

 

El club desplaçarà a la capital catalana un equip format per vint-i-sis integrants, tretze nedadores i tretze nedadors. En el capítol femení, la convocatòria està formada per Janna Blaya, Maria Buch, Carla Campo, Melani Costa, Camille Dauba, Cristina Garcia Kirichenko, Nerea Ibáñez, Aida López, Julia Luis, Berta Martínez, Claudia Reato, Laia Redondo i Jana Yao Sabrià. La gran novetat serà la presència de la nedadora francesa Dauba, que debutarà amb el club en una competició oficial. “És una bracista que incorporem com a recanvi de l’Evelyne Álvarez, ja que teníem una mancança en aquest estil. És campiona de França i intentarem ajudar-la en el seu objectiu d’aconseguir una plaça amb la seva selecció per als Jocs Olímpics de Tòquio”. Dauba, que farà 23 anys el mes de gener, és especialista en les tres proves de braça, els 50, 100 i 200 m, i neda també els 200 m estils.

Quant al conjunt masculí, el CN Terrassa comptarà amb David Benítez, Izan Cubillas, Pau Curtu, Víctor de Pablo, Miguel Durán, Marcos Gil, Guillem Lázaro, Mario Molla, Jordi Pérez, Eric Rodelas, Marcos Rodríguez, Adrián Santos i Ferran Siré.

 

Sistema de competició

 

En la Copa d’Espanya de Clubs, es disputen totes les proves pel sistema de contrarellotge i en dues sèries, la primera amb el segon millor temps d’inscripció de cada club i la segona amb el millor temps d’inscripció de cada club, a excepció dels relleus, en els quals participa un únic equip per club. La posició obtinguda aporta uns punts que es van acumulant fins a establir la classificació final. Al marge de les proves individuals, el programa es completa amb els relleus 4×50, 4×100 i 4×200 m lliures i 4×50 i 4×100 m estils masculins i femenins, que esdevenen especialment importants ja que puntuen doble.

Les proves arrencaran divendres a les 17.30 hores. El dissabte es desenvoluparà una doble sessió de matí i tarda, que començarà a les 9.30 i a les 17.30 hores, respectivament, mentre diumenge tindrà lloc una única sessió matinal a partir de les 9.30 hores.

 

 

+ PÀGINA OFICIAL COPA D’ESPANYA CLUBS DE NATACIÓ

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.