Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Pàdel

Torneig de Pàdel Benèfic…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa

 

El Club Natació Terrassa acollirà entre el 15 i el 18 de novembre un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama, una iniciativa que sorgeix en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia. L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat.

El torneig s’estructura en tres categories, masculí, femení i mixt, i comptarà amb la participació dels jugadors del World Padel Tour Marta Marrero i Gerard Company. La inscripció costa 25 € i inclou un Welcome Pack i la participació en sortejos de regals valorats en més de 1.000 €. L’organització ha previst una pala zero, que vol animar a fer el donatiu tot i que no es jugui el torneig, i ha programat una actuació del grup de rock espanyol i internacional Hokele per amenitzar l’esdeveniment. El concert tindrà lloc el dissabte 17 de novembre entre les 20.00 i les 22.00h.

Les inscripcions poden formalitzar-se a www.tdpadel.com fins al proper dissabte 10 de novembre.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).