Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Pàdel

Torneig de Pàdel Benèfic…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa

 

El Club Natació Terrassa acollirà entre el 15 i el 18 de novembre un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama, una iniciativa que sorgeix en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia. L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat.

El torneig s’estructura en tres categories, masculí, femení i mixt, i comptarà amb la participació dels jugadors del World Padel Tour Marta Marrero i Gerard Company. La inscripció costa 25 € i inclou un Welcome Pack i la participació en sortejos de regals valorats en més de 1.000 €. L’organització ha previst una pala zero, que vol animar a fer el donatiu tot i que no es jugui el torneig, i ha programat una actuació del grup de rock espanyol i internacional Hokele per amenitzar l’esdeveniment. El concert tindrà lloc el dissabte 17 de novembre entre les 20.00 i les 22.00h.

Les inscripcions poden formalitzar-se a www.tdpadel.com fins al proper dissabte 10 de novembre.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.