Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Pilota mà

Finals del Campionat de Catalunya del 4 i Mig

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull les finals del Campionat de Catalunya del 4 i Mig de Pilota a Mà 2019

 

 

El CN Terrassa serà la seu diumenge de les finals del Campionat de Catalunya del 4 i Mig de Pilota a Mà. El club acollirà un total de cinc partits, des de les 10.00h fins a les 13.00h.

La vetllada arrencarà amb la final de 2a categoria femenina que enfrontarà Sandra Alonso, del Club Pelotari Santa Coloma, i Avril Márquez, de la Casa de los Navarros. Posteriorment, a les 10.45h, tindrà lloc la final de 3a categoria masculina entre Roberto Consola, del CN Terrassa, i Carlos Mateos, de la Casa de los Navarros.

A les 11.30h, serà el torn de la final de 1a categoria femenina entre dues jugadores de la Casa de los Navarros, Josune Jiménez i Mariona Salat. Tot seguit, a les 12.15h, se celebrarà la final de 2a categoria masculina, una final molt especial entre dos pilotaris del Club Natació Igualada, que són pare i fill, respectivament, en Joan i en Quim Oliva.

L’esdeveniment conclourà amb la final de 1a categoria masculina, que començarà a les 13.00h, en la qual Andoni Arrasate, de la Casa de los Navarros i campió absolut de les dues darreres edicions, s’enfrontarà a Álex Ibarra, també de la Casa de los Navarros.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.