Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Pilota mà

Finals de Mà per Parelles

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull les finals del Campionat de Catalunya de Pilota a Mà per Parelles 2019

 

El CN Terrassa serà la seu dissabte de les finals del Campionat de Catalunya de Pilota a Mà per Parelles 2019. El club acollirà un total de set partits, des de les 16.00h fins a les 19.45h.

La vetllada arrencarà amb la final de la categoria benjamí que enfrontarà Jokin Arias i Guillem Ros amb Pol Irazola i Bru Muedra. Posteriorment, a les 16.30h, tindrà lloc la final infantil, en la qual Àlex Dopazo i Víctor Martínez jugaran contra Maria Isabel García i Leire Arribas. A les 17.00h, serà el torn de la final femenina entre dues parelles de la Casa de los Navarros, formades per Mariona Salat i Avril Márquez i Josune Jiménez i Laura Mateos. Tot seguit, a les 17.30h, se celebrarà la final de 3a Categoria entre Javier Marco i Oriol Catarecha, de la Casa de los Navarros, i Ayuso I i José Luis González, del Club Pelotari Santa Coloma.

La final de categoria juvenil, a partir de les 18.15h, prendrà el relleu. La protagonitzaran les parelles integrades per Asier Arribas i Christian Rumenov i per Lucas Pérez i el jugador del CN Terrassa Nil Gómez. Després, a les 19.00h, es desenvoluparà la final de 2a Categoria entre Arribas II i Narbáez, de la Casa de los Navarros, i Oliva i Sanz IV, del CN Barcelona.

L’esdeveniment conclourà amb la final de 1a Categoria, que s’iniciarà a les 19.45h. La parella de la Casa de los Navarros formada per Iván Cabrero i Álex Ibarra es jugarà el títol de campió absolut contra la parella del CN Barcelona integrada per Javier Cámara i Xabier Ortiz de Urbina.

 

+ CARTELL DE LA COMPETICIÓ

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.