Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Bàsquet

Acollim la Final a Quatre de la Lliga Catalana LEB Plata 2020

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull la Final a Quatre de la Lliga Catalana LEB Plata 2020

 

 

El Pavelló Poliesportiu acollirà el cap de setmana la Final a Quatre de la Lliga Catalana LEB Plata 2020, que se celebrarà a porta tancada i que aplegarà el CB Prat, el Torrons Vicens-CB L’Hospitalet, el Barça i el CB Cornellà.

El dissabte 3 d’octubre, a la tarda, es disputaran les dues semifinals. Trencarà el gel, a les 17.00h, el xoc entre el CB Prat i el CB Cornellà. Posteriorment, a les 19.30h, Barça i Torrons Vicens-CB L’Hospitalet s’enfrontaran en la segona semifinal.

Els guanyadors de les semifinals, que s’emetran en directe a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Bàsquet, es classificaran per a la gran final, prevista per al diumenge 4 d’octubre a les 18.00h. El partit de la lluita pel títol es retransmetrà en directe per La Xarxa.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.