Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Acollim la Copa Catalana Infantil i la Copa Catalana Alevina de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull la Copa Catalana Infantil i la Copa Catalana Alevina de natació

 

 

Cap de setmana de natació de base al club. El CN Terrassa acollirà dissabte i diumenge la Copa Catalana Infantil i la Copa Catalana Alevina de natació, dues competicions per clubs que aplegaran els millors equips classificats en la lliga de cadascuna de les dues categories i que podran seguir-se en directe pel compte d’Instagram de la secció de natació.

Dissabte serà el torn de la Copa Catalana Infantil, que es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda. Arrencarà a les 9.30 hores i es reprendrà a les 16.00h. A més dels amfitrions, competiran el CN Sant Andreu, el CN L’Hospitalet, el CE Mediterrani, el CN Igualada, el CN Caldes, el CN Granollers, el CN Mataró, el CN Vilafranca i el CN Calella.

El CN Terrassa presentarà una llista integrada per quinze nedadores i tretze nedadors sota la direcció tècnica de Carles Faro. En l’apartat femení, intervindran Gisela Guerrero, Mia Moral, Meritxell Puig, Ivet Solanellas, Mireia Rizo, Aroa Espinosa, Iris Ferrer, Gemma Buch, Ainara Suñé, Amy Lee Tomás, Carla Lupiáñez, Núria Otero, Martina González, Júlia Pàmies i Sara Alonso. Pel que fa a la categoria masculina, es llançaran a l’aigua Nil Sánchez, Miguel Sánchez, Enric Lupiáñez, Marcos Gómez, Oriol Condemines, Daniel Zurera, Joan Ruiz, Pau Gil, Pau Molina, Oriol Pérez, Joan Durán, Iván Portero i Pol Salvador.

Al marge de les proves individuals, els representants egarencs disputaran els relleus 4×100 estils mixt i 4×200 m lliures mixt.

 

Diumenge, Copa Catalana Alevina

 

L’endemà, diumenge, se celebrarà la Copa Catalana Alevina, que es desenvoluparà en les mateixos horaris que la competició infantil. En aquest cas, el club tindrà com a rivals el CE Mediterrani, el CN Caldes, el CN Calella, el CN Lleida, el CN Mataró, el CN Sabadell, el CN Sant Andreu, el CN Sant Feliu i el CN Vilafranca.

El CN Terrassa ha elaborat una convocatòria formada per deu nedadores i quinze nedadors sota la direcció tècnica de Víctor Muñoz. En categoria femenina, competiran Queralt Díaz, Aina Arias, Hilaneh Saad, Irene Castillo, Laia Talavera, Martina Quiñonero, Chiara Torregrossa, Júlia Ferrando, Carla González i Emma Garrido. Quant a l’apartat masculí, nedaran Jan Vilaseca, Eric Sánchez, Biel Soler, Aitor Sánchez, Álvaro Vizuete, David Samper, Marc Habas, Joel Arnau, Ferran Ruiz, Abril Martínez, Eric Lobo, Oriol Bosch, Óscar Rovira, Sergi Bonilla i Mario Quiñonero.

Com en el cas de la Copa Infantil, a més de les proves individuals, es disputaran els relleus 4×100 estils mixt i 4×200 m lliures mixt.

 

+ INFORMACIÓ COPA CATALANA INFANTIL
+ INFORMACIÓ COPA CATALANA ALEVINA

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.