Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Copa Catalana Alevina i Infantil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa acull la Copa Catalana de Base Alevina i la Copa Catalana Infantil de natació

 

Cap de setmana de natació de base al club. El CN Terrassa acollirà dissabte i diumenge la Copa Catalana de Base Alevina i la Copa Catalana Infantil de natació, dues competicions per clubs que aplegaran els millors equips classificats en la lliga de cadascuna de les dues categories.

Dissabte serà el torn de la Copa Catalana de Base Alevina, que es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda. Arrencarà a les 9.30 hores i es reprendrà a les 17.00h. A més dels amfitrions, competiran el CN Sabadell, el CN Sant Andreu, el Torrot CN Mataró, el CN Calella, el CN Lleida, el CN Granollers, el CN Caldes, el CE Mediterrani, el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Sant Feliu i el CN Tàrrega.

El CN Terrassa presentarà una llista integrada per tretze nedadores i tretze nedadors sota la direcció tècnica de Víctor Muñoz i Jordi Bosch. En l’apartat femení, intervindran Ainara Suñé, Alba Reig, Carla Lupiáñez, Clara Rovira, Gemma Buch, Gisela Guerrero, Judit Martínez, Júlia Pàmies, Laura Pavón, Meritxell Puig, Mia Moral, Mireia Burgos i Núria Otero. Pel que fa a la categoria masculina, es llançaran a l’aigua Aarón Gallardo, Jan Vilaseca, Biel Soler, Daniel Zurera, Enric Lupiáñez, Eric Sánchez, Ferran Ruiz, Joan Ruiz, Joel Muñoz, Marcos Gómez, Oriol Pérez, Pau Gil i Pau Molina.

Al marge de les proves individuals, els representants egarencs disputaran els relleus 8×50 lliures mixt i 8×50 m estils mixt.

 

Diumenge, Copa Catalana Infantil

 

L’endemà, diumenge, se celebrarà la Copa Catalana Infantil, que es desenvoluparà en les mateixos horaris que la competició alevina. En aquest cas, el club tindrà com a rivals el CN Sant Andreu, el Torrot CN Mataró, el CN Calella, el CE Mediterrani, el CN Granollers, el CN Barcelona i el CN Lleida.

El CN Terrassa ha elaborat una convocatòria formada per tretze nedadores i tretze nedadors sota la direcció tècnica de Carles Faro. En categoria femenina, competiran Ainoa Pérez, Berta Cardona, Carla Garcia, Elisabet Tarragó, Eugenia Olmo, Laia Rocafull, Laia Salvador, Maria Martínez, Marina González, Mariona Mussons, Marta Arroyo, Queralt Moré i Yulia Zafra. Quant a l’apartat masculí, nedaran Adrià Roy, Àlex de Pablo, Álvaro Ruiz, David Sánchez, Eric Rodelas, Francesc Cañavate, Guillem Pérez, Jan Pérez, Joel Álvaro, Joel Sanz, Josep Boté, Martí Mussons i Raúl Saad.

Com en el cas de la Copa Alevina, a més de les proves individuals, es disputaran els relleus 8×50 lliures mixt i 8×50 m estils mixt.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.