Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Acollim el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Acollim el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada

 

 

És la sisena vegada consecutiva que el club és la seu d’una competició d’aquestes característiques

L’esdeveniment aplegarà 73 nedadors de 18 clubs

La representació del CN Terrassa està formada per sis nedadors

 

 

El Club Natació Terrassa acollirà el proper dissabte 6 de març el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, esdeveniment que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. Cal destacar que és la sisena vegada consecutiva que el club és la seu d’una competició oficial de natació adaptada.

La màxima cita catalana, que arrencarà a les 16.00 i s’allargarà fins a les 18.45 hores, aplegarà un total de 73 nedadors de 18 clubs, 16 catalans, un valencià i un gallec. La llista de noms propis del campionat l’encapçalen els medallistes als Jocs Paralímpics de Rio 2016 Núria Marquès, Óscar Salguero, Miguel Luque i Sarai Gascón; el campió del món, el gallec Jacobo Garrido; el medallista mundialista Toni Ponce; els valencians i medallistes paralímpics José Antonio Marí i David Levecq; i els internacionals Marian Polo i Ariel Schrenck. Es tracta de la primera competició de l’any en piscina de 50 metres que servirà per afinar l’estat de forma de cara al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, que tindrà lloc a Castelló el 20 i 21 de març. Els reptes d’enguany per als nedadors internacionals són el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Funchal (Portugal) el mes de maig i, evidentment, els Jocs Paralímpics de Tòquio.

 

Un equip de sis nedadors

 

El club presentarà un equip format per dues nedadores i quatre nedadors. En l’apartat femení, competiran Irache Torres (50 m lliures, 50 m braça i 50 m esquena) i Ariadna Oteros (50 m braça, 50 m lliures i 50 m esquena). Així mateix, en el capítol masculí, intervindran Juan Navas (50 m esquena i 50 i 100 m lliures), Enrique Lupiáñez (50 i 100 m lliures i 200 m estils), Aidan Lorite (50 i 100 m esquena i 50 i 100 m lliures) i Daniel Uríos (50 m lliures i 50 m braça).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).