Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

A la final del Campionat de Catalunya de Frontennis!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

A la final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Equips!

 

 

El Club Natació Terrassa va classificar-se diumenge passat per a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Equips en modalitat preolímpica després d’eliminar el Club Frontennis Abrera per 2 a 1 a les semifinals disputades al frontó de Bac de Roda de Barcelona

Malgrat la solidesa que van demostrar, Biel Vaghi i Albert Domínguez van perdre el primer partit per 2 sets a 0 (15-13 i 15-13) contra Jordi Jover i Raúl Cots. L’equip local va igualar l’eliminatòria en un segon partit que Vicenç Sellarès i Sergio Jiménez van resoldre al seu favor amb brillantor per 2 sets a 0. En el tercer i decisiu matx, Daniel López i Pol Dalmases van adjudicar-se la victòria per 2 sets a 1. Van guanyar el primer set per 15 a 14, però van perdre el segon pel mateix resultat. En el tercer set, la parella egarenca va passar per sobre dels rivals i va vèncer per 10 a 0.

La final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Equips en modalitat preolímpica se celebrarà el proper diumenge 26 de gener al frontó de Bac de Roda de Barcelona.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).