Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El CN Sant Feliu i l’Escuela WP Zaragoza, primers rivals

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Sant Feliu i l’Escuela WP Zaragoza, primers rivals de Lliga dels equips sènior de waterpolo

 

 

Les Lligues Premaat Divisió d’Honor arrencaran el dissabte 17 d’octubre

 

 

Els equips sènior de waterpolo ja coneixen els rivals contra els quals s’estrenaran en la Lliga Premaat Divisió d’Honor Masculina i en la Lliga Premaat Divisió d’Honor Femenina 2020-2021. El sorteig s’ha celebrat aquest migdia i ha comptat com a mans innocents amb els capitans de les seleccions espanyoles, el porter del CN Atlètic-Barceloneta Dani López Pinedo i l’esquerrana del CN Terrassa Pili Peña.

El conjunt de Dídac Cobacho debutarà a casa el dissabte 17 d’octubre contra un nouvingut a la categoria, el CN Sant Feliu. Cal destacar que, enguany, les Lligues Premaat, integrades per dotze equips cadascuna, han experimentat un canvi de format. S’han establert dos grups que s’enfrontaran en una primera fase a doble volta. En categoria masculina, el CN Terrassa ha quedat enquadrat en el grup A, en el qual tindrà com a rivals el CN Barcelona, el CE Mediterrani, el CN Catalunya i el Real Canoe NC, a més de l’esmentat CN Sant Feliu. El grup B està compost pel Zodiac CN Atlètic-Barceloneta, l’Astralpool CN Sabadell, el Quadis CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CW Navarra i el Tenerife Echeyde.

 

L’equip femení debutarà a Saragossa

 

Al seu torn, l’equip de Xavi Pérez s’estrenarà com a visitant el dissabte 17 d’octubre a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza. El conjunt egarenc militarà en el grup B, en el qual s’enfrontarà amb el CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CN Rubí, l’AR Concepción-Ciudad Lineal i el citat Escuela WP Zaragoza. El grup A està integrat pel CE Mediterrani, l’Astralpool CN Sabadell, el CDN Boadilla, el CN Sant Feliu, el CN Catalunya i el Leioa IT.

 

Segona fase i play-off a quatre equips

 

Els tres primers classificats del grup A i els tres primers del grup B constituiran el grup C i els altres tres classificats de cada grup formaran el grup D. Ambdós grups disputaran una lliga a doble volta amb els tres equips classificats de l’altre grup de la primera fase. La classificació final s’efectuarà amb els resultats i els punts obtinguts a la primera fase amb els equips classificats del mateix grup i els resultats i punts assolits en la segona fase. Disputaran el play-off els quatre primers equips classificats del grup C de la segona fase al millor de tres partits.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.