Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Catalunya i l’Astralpool CN Sabadell, primers rivals en el Torneig de la Represa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Catalunya i l’Astralpool CN Sabadell, primers rivals dels equips sènior de waterpolo en el Torneig de la Represa de la Copa Catalunya

 

Els equips sènior de waterpolo del Club Natació Terrassa ja coneixen quin calendari afrontaran en la primera competició oficial de la temporada 2020-2021, el Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya.

En categoria masculina, el conjunt de Dídac Cobacho, enquadrat en el grup C, s’estrenarà el dissabte 19 de setembre a casa contra el CN Catalunya (12.45h) en partit corresponent a la segona jornada. El partit de la primera jornada, previst inicialment per al dimecres 16, es disputarà el diumenge 20 (12.00h) a la piscina del CN Rubí. Posteriorment, els egarencs visitaran la piscina del CN Vallirana (dissabte 26, 17.30h) i rebran el CN Granollers (dimecres 30, 20.45h)

En l’apartat femení, el conjunt de Xavi Pérez, que milita en el grup A, debutarà el dimecres 16 de setembre a casa contra l’Astralpool CN Sabadell (20.45h). En la segona i la tercera jornada, el CN Terrassa jugarà com a visitant a les piscines de l’AE Santa Eulàlia (dissabte 19, 16.00h) i del CN Catalunya (dimecres 23, 20.45h), respectivament. Les egarenques completaran la fase de grups amb dos partits a casa contra el CN Atlètic-Barceloneta (dissabte 26, 12.45h) i el CN Sant Andreu (dijous 1 d’octubre, 20.45h).

 

Dues fases més

 

En categoria masculina, els dos primers classificats de cadascun dels quatre grups en competició es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d’octubre. El segon partit es disputarà a casa de l’equip amb millor classificació dins els seus respectius grups.

La competició s’interromprà fins al mes de gener, quan tindran lloc les semifinals i les finals. Les semifinals es desenvoluparan a doble partit el 9 i el 12 de gener, mentre que la final pel títol està prevista per al 31 de gener en una seu pendent d’adjudicar. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la divuitena, es disputaran el 30 de gener.

En l’apartat femení, els quatre primers classificats de cadascun dels dos grups en competició es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d’octubre. El segon partit es disputarà a casa de l’equip amb millor classificació dins els seus respectius grups.

La competició s’aturarà fins al mes de desembre, quan tindran lloc les semifinals, que es desenvoluparan a doble partit el dissabte 5 i el dijous 10. La final pel títol està prevista per al 31 de gener a les instal·lacions del CN Mataró. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la desena, es disputaran el 30 de gener.

 

 

Calendari del Torneig de la Represa
Fase de grups Copa Catalunya 2020-2021

 

Sènior masculí (Grup C)

 

Jornada 1. Diumenge 20 de setembre. 12.00h

CN Rubí – CN Terrassa

 

Jornada 2. Dissabte 19 de setembre. 12.45h

CN Terrassa – CN Catalunya

 

Jornada 4. Dissabte 26 de setembre. 17.30h

CN Vallirana – CN Terrassa

 

Jornada 5. Dimecres 30 de setembre. 20.45h

CN Terrassa – CN Granollers

 

 

Sènior femení (Grup A)

 

Jornada 1. Dimecres 16 de setembre. 20.45h

CN Terrassa – Astralpool CN Sabadell

 

Jornada 2. Dissabte 19 de setembre. 16.00h

AE Santa Eulàlia – CN Terrassa

 

Jornada 3. Dimecres 23 de setembre. 20.45h

CN Catalunya – CN Terrassa

 

Jornada 4. Dissabte 26 de setembre. 12.45h

CN Terrassa – CN Atlètic-Barceloneta

 

Jornada 5. Dijous 1 d’octubre. 20.45h

CN Terrassa – CN Sant Andreu

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.