Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Concessió del servei de bar…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El club signa amb Coco la concessió del bar restaurant

 

El Club Natació Terrassa ha signat amb l’empresa de restauració Coco Catering & Events el contracte de concessió del bar restaurant després d’un procés de licitació durant el qual l’entitat va rebre diverses propostes d’oferta. Coco Catering & Events començarà a prestar servei el dimecres 26 de setembre en el bar situat en l’entrada pel carrer Jocs Olímpics, al costat del camp de futbol. De dilluns a divendres, l’horari d’obertura serà de 16.00 a 22.30 hores, dissabtes, de 8.00 a 20.00h, i diumenges, de 8.00 a 14.00h.

D’altra banda, el bar restaurant ubicat actualment en l’edifici principal, al costat de la piscina de 25 metres i del Saló Social, canviarà de lloc. La concessió preveu la construcció d’un nou espai de restauració a l’entrada del club per l’Avinguda Abat Marcet, al costat del pàrquing de bicicletes, en la zona que ocupen actualment les graderies del camp de futbet. La posada en funcionament d’aquest nou bar restaurant està prevista per al mes del març del 2019 com a màxim. La voluntat del club és que aquest termini s’escurci per tal que el servei es pugui proporcionar abans.

 

Del càtering a la gestió d’espais gastronòmics

 

Coco Catering & Events és una empresa de càtering que neix l’any 1993 amb vocació d’oferir servei de càtering per festes i esdeveniments particulars.

Degut a la bona rebuda, tres anys més tard, els dos germans Creus decideixen professionalitzar el negoci i constituir Ramon i Coco Càtering. En aquell moment, l’empresa passa de treballar en esdeveniments particulars a fer-ho per institucions públiques i privades, empreses i col·lectivitats. L’any 2000, amplia les instal·lacions i canvia el nom. Es converteix en Coco Servei de Càtering, un negoci familiar que comença a ser un referent al Vallès.

El darrer pas en aquesta evolució arriba aquest mateix any, el 2018, de la mà de Valors, una entitat dedicada al lleure i la restauració col·lectiva en l’àmbit educacional, que entra com a soci per impulsar conjuntament els reptes del nou Coco. Aquest moviment converteix Coco en una empresa amb dues línies de negoci: el càtering per a col·lectivitats i la gestió d’espais gastronòmics (concessions).

La proposta gastronòmica de Coco per al Club Natació Terrassa es basa en els principis de l’alimentació saludable. Aposta per productes frescos, de proximitat i de temporada, tenint en compte l’estacionalitat a l’hora de plantejar els menús i evitant productes precuinats rics en greixos saturats, sucres i sal.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.