Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El club rep set guardons en la XVII Diada…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa rep set guardons en la XVII Diada de la Natació Catalana

Sandra Domene, reconeguda amb la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu

 

El Club Natació Terrassa va rebre set guardons en la XVII Diada de la Natació Catalana que va celebrar-se dilluns a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).

La waterpolista Sandra Domene va recollir dos premis, la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu pel subcampionat del món assolit a Budapest (Hongria) amb la selecció espanyola absoluta i una Menció Especial pel títol europeu juvenil aconseguit a Novi Sad (Sèrbia). Aquest segon guardó el va rebre també la seva companya Olga Descalzi. Al seu torn, en el capítol masculí, Bernat Sanahuja va ser guardonat amb una Menció Especial per la medalla de plata obtinguda en el Campionat d’Europa Juvenil de Malta.

Igualment, en la disciplina de natació en aigües obertes, el nedador Mario Guillén va recollir el premi com a segon classificat en categoria masculina del Circuit Català de Travessies, mentre que Queralt Velasco va ser reconeguda com a tercera classificada femenina.

Finalment, el club va ser premiat com a quart en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2017, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.