Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Projecte bàsic per a la construcció d’una piscina coberta de 34×25 metres

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa rep el projecte bàsic per a la construcció d’una piscina coberta de 34×25 metres

 

 

El document ha estat lliurat per l’estudi d’arquitectes D’Aura Arquitectura

 

La instal·lació suposarà un salt qualitatiu per a la pràctica dels esports aquàtics

 

 

El Club Natació Terrassa va rebre dilluns a la tarda el projecte bàsic per a la construcció d’una nova piscina coberta de 34×25 metres de mans de l’estudi d’arquitectura D’Aura Arquitectura. Joan Ramon Rius i Núria Ayala, especialistes en projectes esportius aquàtics, van lliurar el document a la delegació del club, formada pel president Jordi Martín, la vicepresidenta esportiva Cristina Rey i el vicepresident de l’Àrea d’Instal·lacions Enrique Lupiáñez.

El projecte, un dels compromisos de l’actual junta directiva, contempla una làmina d’aigua de 34×25 metres amb diverses possibilitats d’ús. Permet acollir qualsevol partit de waterpolo masculí o femení i competicions de natació en piscina de 25 metres. També permet muntar dos camps de waterpolo de categories inferiors, un camp i nou carrils de natació o 14 carrils de natació de 25 metres. Consta, també, d’una passarel·la transversal dins de l’aigua d’una amplada d’un metre.

Es tracta, doncs, d’una piscina multifuncional que significarà un salt qualitatiu per a la pràctica dels esports aquàtics. Així mateix, suposarà un increment de la làmina d’aigua de la qual gaudiran els socis, que disposaran de més espai per desenvolupar activitat aquàtica, una activitat física sense impacte articular que comporta una millora de la salut i la qualitat de vida.

 

Projecte a mitjà termini

 

El projecte d’aquesta nova piscina es podrà realitzar a mitjà termini, en el marc d’una propera legislatura. Amb aquesta documentació, però, es pot iniciar la fase de comunicació i de sol·licitud de la llicència d’obres municipal, així com engegar les gestions amb els organismes oficials per al seu finançament, que es durà a terme de forma compartida amb el club.

 

Especialistes en projectes esportius aquàtics

 

Els arquitectes Joan Ramon Rius i Núria Ayala, de l’estudi D’Aura Arquitectura, són especialistes en projectes esportius aquàtics i han rebut diversos reconeixements durant la seva trajectòria. Van ser guardonats amb el primer premi al concurs de la piscina coberta del Complex Esportiu de Cártama (Màlaga) i amb el tercer premi al concurs de la piscina coberta del Complex Esportiu Municipa de Mira-sol (Sant Cugat) i al concurs de la piscina coberta del Poliesportiu de Sant Pau del Camp. Així mateix, van ser els autors del projecte de reforma de la piscina del Club Natació Granollers.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.