Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El Club Natació Terrassa continua la lluita contra la sequera

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa, entitat amb unes instal·lacions basades en piscines i referent de la natació i el waterpolo de la ciutat, continua apostant pel medi ambient i la sostenibilitat.

Respecte a l’any 2019, el Club egarenc ha fet una reducció del 47% del consum de l’escomesa general de l’aigua de l’edifici principal (piscines, dutxes, lavabos, piques,…), així com en un 29% la de l’Àrea Olímpica (pavellons, edifici d’activitats dirigides,…). A causa de totes les actuacions que s’han dut a terme, com per exemple, el tractament físic de filtrat en la piscina lúdica amb tecnologia de perlita, el canvi de filtres per disminuir el rentat de piscines, l’obligatorietat de dutxar-se abans d’entrar a la piscina o l’enviament de comunicats als socis, el club ha reduït un 50% el consum de l’aigua de les piscines amb un increment de l’eficiència general d’aquesta aigua.

Per altra banda, l’aigua calenta sanitària (ACS) ha sigut un 30% més baixa respecte al 2019 i la freda (AFS) ha sigut un 4% més baixa. El consum en lavabos ha sigut un 43% més baix, també respecte al 2019.

Davant de la situació actual en la qual ens trobem causada per la sequera d’aigua, el Club Natació Terrassa ha adoptat una postura favorable a la protecció d’aquest recurs natural per tal de poder continuar reduint el màxim els impactes de la sequera. El Club continua implementant una sèrie de noves accions per tal d’optimitzar l’ús i el consum de l’aigua dins el club i conscienciar el màxim possible a tots els seus socis i sòcies mitjançant campanyes visuals en els vestidors del Club Natació Terrassa. Una de les actuacions en curs que està duent a terme el Club és el pla de descarbonització, el qual tracta d’un pla de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions de calefacció, per tal d’assolir una reducció del consum d’aigua i del gas natural. Igualment, l’entitat esportiva egarenca, té altres actuacions de millores pel futur que seran de rellevant importància.

El Club Natació Terrassa continua afirmant el seu compromís amb la sostenibilitat ambiental i de conscienciació cap als seus socis i sòcies per tal de frenar i revertir aquest escenari en què es troba implicada tota la societat actualment. El Club, també es suma en les accions de l’Ajuntament de Terrassa i d’altres entitats responsabilitzades de la gestió de l’aigua per tal de reduir aquest consum.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).